Αγαπητά μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών,

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε ανοίξει το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο ενισχυτικής διδασκαλίας με την επωνυμία Eye Level Athens στην Ελλάδα, στην οδό Τατοΐου 102, στην Νέα Ερυθραία Αττικής. 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι για τα παιδιά των ιατρών και του διοικητικού προσωπικού του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προσφέρουμε την ειδική εκπτωτική προσφορά 10% επί των μηνιαίων διδάκτρων για τους πρώτους 6 μήνες φοίτησης στο κέντρο μας.

Το κέντρο μελέτης Eye Level Athens αποτελεί μέρος του διεθνούς εκπαιδευτικού ομίλου Daekyo International με 1.350 κέντρα ενισχυτικής διδασκαλίας (premium after school enrichment centres) ανά τον κόσμο και 2 εκατομμύρια μαθητές σε 22 χώρες.

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-16 ετών και οι θεματικοί του άξονες εστιάζονται στη διδασκαλία των Μαθηματικών (Basic και Critical Thinking Math για παιδιά 3-16), Προσχολικών Mαθηματικών (Play Math για παιδιά 3-6), Κινέζικων και Αγγλικών.

Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται στην εξατομικευμένη μάθηση (1:1 σχέση καθηγητή-μαθητή). Ο κάθε μαθητής είναι για εμάς ξεχωριστός και συμβολίζει το «κλειδί» που ξεκλειδώνει τη πόρτα της γνώσης – για αυτό το λόγο και το σύμβολο μας είναι η κλειδαρότρυπα, «Eye Level,  I am the key».

Ο βασικός μας σκοπός είναι η ουσιαστική επιτυχία των μαθητών μας στα σχολικά τους χρόνια, αλλά και στη ζωή τους γενικότερα με σταθερά και γερά βήματα με θεμέλιο την κριτική σκέψη και την εμπεριστατωμένη γνώση.

 

Για το φυλλάδιο πατήστε ΕΔΩ

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

WebTVYoutube
prosfores-gia-meli-isa

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή