Η Novartis στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Μετρήσεις Ζωής» με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων, ταξιδεύει για τρίτη χρονιά σε πόλεις της Ελλάδας προσφέροντας δωρεάν ελέγχους στους συμπολίτες μας.


Ως πρωτοπόρος φαρμακευτική εταιρεία η Novartis, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες και κυρίως στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες πληθυσμού που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης σε προληπτικές εξετάσεις, τονίζοντας τη σημασία της ενημέρωσης και έγκαιρης διάγνωσης. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις:


- Σπιρομέτρηση
- Οφθαλμολογικό έλεγχο
- Μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης (ΗbΑ1C)
- Έλεγχο Αρτηριακής Πίεσης


Στόχος μας είναι το πρόγραμμα να υλοποιηθεί σε Δήμους της Περιφέρειας και της Αθήνας. Οι Δήμοι που επιλέχθηκαν κατόπιν σχετικής έρευνας, είναι ο Δήμος Κομοτηνής και ο Δήμος Μεταμόρφωσης.

Για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Προγράμματος και τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των πολιτών, επιθυμούμε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών να αποτελέσει αρωγό, ενημερώνοντας τα μέλη του και προσκαλώντας τα να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν και κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, ως ιατρικό προσωπικό.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

2112811712
2112897111

 Πίσω στις ανακοινώσεις

 

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

unividis

Ι.Σ.Α. Web TV

WebTVYoutube

unividis

prosfores-gia-meli-isa
P.O.S. για τα μέλη του Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή