isalogo      euridlogo      iphostlogo

 

Φτιάξε τη ΔΙΚΗ σου Ιστοσελίδα ΔΩΡΕΑΝ

Μια προσφορά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
αποκλειστικά για τα Μέλη του

 

Για πρώτη φορά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προσφέρει σε όλα του τα μέλη τη δυνατότητα να δημιουργήσουν την προσωπική τους ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ΔΩΡΕΑΝ για ένα χρόνο.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξασφάλισε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών μέσω της εταιρείας IpHost και του Ευρωπαϊκού Μητρώου για Ονόματα Χώρου στο Διαδίκτυο (EURid), που προσφέρουν στους γιατρούς μέλη του ΙΣΑ ΔΩΡΕΑΝ:

  • ετήσια κατοχύρωση της προσωπικής ιστοσελίδας του κάθε γιατρού στον ιστοχώρο .eu domain name,
  • ετήσιο πακέτο φιλοξενίας (webhosting) σε linux server με χωρητικότητα 5GB,
  • μηνιαία κίνηση δεδομένων 100GB,
  • πίνακα ελέγχου – cPanel,
  • απεριόριστους λογαριασμούς email,
  • στατιστικά επισκεψιμότητας,
  • βάση δεδομένων,
  • τηλεφωνική ή ηλεκτρονική υποστήριξη.
  • προεγκατεστημένα υποδείγματα (templates) ώστε οι γιατροί μέλη του ΙΣΑ, εύκολα και γρήγορα να φτιάξουν το δικό τους website, χωρίς καμία ιδιαίτερη γνώση, να εισάγουν το βιογραφικό τους, το υλικό και τις πληροφορίες που θέλουν

Μετά το τέλος του πρώτου έτους που προσφέρεται τελείως δωρεάν, υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης της υπηρεσίας, με ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές, που μπορεί να φτάνουν μέχρι και το 50% της τιμής καταλόγου της IpHost (ποσό που συνολικά δε θα υπερβαίνει τα 59,48 ευρώ το χρόνο). Η σύμβαση ανανέωσης θα γίνεται απευθείας μεταξύ της εταιρίας και του ιατρού χωρίς ουδεμία εμπλοκή του Ι.Σ.Α.

Αν ο γιατρός δεν το επιθυμεί, μπορεί να καταργήσει την ιστοσελίδα του χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση ή ακόμη και να μεταφέρει την ιστοσελίδα του σε άλλο πάροχο.

Στις ιστοσελίδες που θα δημιουργηθούν, οι ιατροί θα πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρουν μόνο τον τίτλο της ειδικότητάς τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των κανόνων της ιατρικής δεοντολογίας (διαβάστε την νομοθεσία ΕΔΩ)

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία πατήστε παρακάτω:

Ενεργοποίηση


Για οδηγίες χρήσης πατήστε ΕΔΩ - για τηλεφωνική υποστήριξη καλέστε στο 2105445900 Ώρες 7 π.μ.-11 μ.μ. και email

Λίγα λόγια για την IpHost (www.iphost.net)
H IpHost είναι μια 100% ελληνική εταιρία που ξεκίνησε να λειτουργεί στο χώρο των νέων τεχνολογιών το 2001 και έχει εξειδικευτεί σε υπηρεσίες DataCenter. Με προσήλωση στις ανάγκες των πελατών της και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, προσφέρει πάντα την ιδανική λύση, κάνοντας χρήση τεχνολογιών αιχμής και αξιοποιώντας εξολοκλήρου την τεχνογνωσία στο χώρο των υπηρεσιών πληροφορικής.

Λίγα λόγια για την EURid (www.eurid.eu)
Η EURid, το Ευρωπαϊκό Μητρώο για Ονόματα Χώρου στο Διαδίκτυο, διαχειρίζεται τα domain .eu, στο πλαίσιο σχετικής σύμβασης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σύμφωνα με τους όρους που προβλέπουν οι κανονισμοί της ΕΕ. Η EURid συστάθηκε σύμφωνα με το Βελγικό δίκαιο ως ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός στις 8 Απριλίου 2003. Τα .eu domain υφίστανται στην αγορά από τις 7 Δεκεμβρίου 2005. Και όμως βρίσκονται ήδη μέσα στις πρώτες 10 καταλήξεις του κόσμου με ήδη περισσότερα από 3,9 εκ. κατοχυρώσεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                    ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή