ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής
Ισχυρή συμμαχία Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στο ακριτικό Καστελόριζο
Παιδιατρικοί έλεγχοι στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής
Οι ανασφάλιστοι στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής
Διαλογή και κατηγοριοποίηση φαρμάκων
Κοντά στους ηλικιωμένους που μας έχουν ανάγκη
9 χιλιάδες φάρμακα στις άγονες γραμμές
Ακριτικό Οδοιπορικό Υγείας στη Γαύδο
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στη Κάσο
Παιδιατρικοί έλεγχοι στο Αγαθονήσι
Συλλογή φαρμάκων στο Μαρκόπουλο
Συλλογή φαρμάκων στην Ηλιούπολη
Φαρμακευτικό υλικό στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στη Νίσυρο
Ίδρυση παραρτημάτων στην Ιερά Μητρόπολη και το Δήμο Περιστερίου
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στους ακρίτες του ΈβρουΤο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στους ακρίτες του Έβρου
Ίδρυση παραρτήματος στο Δήμο Ηλιούπολης
Εκστρατεία παδικού εμβολιασμού
Αγκαλιάζοντας τα παιδιά στους Αρκιούς
Συλλογή φαρμάκων στη Ραφήνα
Υιοθετώντας τα υγειονομικά προβλήματα των κατοίκων στους Λειψούς
Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία

Προληπτικούς παιδιατρικούς ελέγχους στο Παιδικό Σταθμό της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι της Βοιωτίας διεξήγαγε σήμερα το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής με κλιμάκιο εθελοντών παιδιάτρων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Οι παιδίατροι-εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής εξέτασαν κλινικά τα παιδιά του Σταθμού, έλεγξαν την εμβολιαστική τους κάλυψη και έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες στους γονείς, σύμφωνα με τα κλινικά τους ευρήματα για την περαιτέρω παρακολούθηση και ανάπτυξη των παιδιών.

Στους πρωταρχικούς στόχους του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής είναι η πρόληψη και η ιατρική παρακολούθηση των φιλοξενουμένων σε όλες τις Μονάδες Φροντίδας και στους Ξενώνες της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και της Αρχιεπισκοπής, καθώς και η υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης και διατήρησης της υγείας κυρίως των παιδιών και των ηλικιωμένων.

Ο Παιδικός Σταθμός που εγκαινιάστηκε τον Ιανουάριο 2013 και λειτουργεί σε πρότυπες μεθόδους εκπαίδευσης, φιλοξενεί 60 παιδιά απόρων κυρίως οικογενειών, δίδοντας τη δυνατότητα μιας ανακούφισης στους εργαζόμενους γονείς, να αγωνιστούν για την ζωή και την διαβίωση τους σ’ αυτήν την δύσκολη εποχή..

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης τόνισε: "Προχωρούμε βήμα, βήμα. Οι ιατρικές επισκέψεις και οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν στους ξενώνες και τις μονάδες φροντίδας της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ως πρωταρχικό μας μέλημα. ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς μέλη μας που συνταυτίζονται σε αυτή την προσπάθεια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και μαζί προχωράμε. Με συνέχεια και συνέπεια. Για όλα τα παιδιά που μας έχει ανάγκη."

Από την πλευρά του ο Γεν Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Δήμτσας δήλωσε: "Συνεχίζουμε την ιατρική παρακολούθηση σε όλες τις Μονάδες Φροντίδας της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ από εξειδικευμένους εθελοντές ιατρούς. Ο νεοσυσταθείς παιδικός σταθμός στο Δήλεσι αποτελεί μία ακόμη δομή με στόχο τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού και την πρώτη του επαφή με το σχολικό περιβάλλον. Πρόκειται για μια ακόμη δράση που γίνεται με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, με γνώμονα το παιδί και την φροντίδα του. Γιατί τα παιδιά μας είναι η ελπίδα και το μέλλον μας."


 

 

15 5 δηλεσι 1 

 

15 5 δηλεσι 2

 

Δράσεις Ιατρείου