ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής
Ισχυρή συμμαχία Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στο ακριτικό Καστελόριζο
Παιδιατρικοί έλεγχοι στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής
Οι ανασφάλιστοι στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής
Διαλογή και κατηγοριοποίηση φαρμάκων
Κοντά στους ηλικιωμένους που μας έχουν ανάγκη
9 χιλιάδες φάρμακα στις άγονες γραμμές
Ακριτικό Οδοιπορικό Υγείας στη Γαύδο
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στη Κάσο
Παιδιατρικοί έλεγχοι στο Αγαθονήσι
Συλλογή φαρμάκων στο Μαρκόπουλο
Συλλογή φαρμάκων στην Ηλιούπολη
Φαρμακευτικό υλικό στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στη Νίσυρο
Ίδρυση παραρτημάτων στην Ιερά Μητρόπολη και το Δήμο Περιστερίου
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στους ακρίτες του ΈβρουΤο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στους ακρίτες του Έβρου
Ίδρυση παραρτήματος στο Δήμο Ηλιούπολης
Εκστρατεία παδικού εμβολιασμού
Αγκαλιάζοντας τα παιδιά στους Αρκιούς
Συλλογή φαρμάκων στη Ραφήνα
Υιοθετώντας τα υγειονομικά προβλήματα των κατοίκων στους Λειψούς
Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία

Σωτήρια η συμμετοχή των Μαρουσσιωτών στη σημερινή συγκέντρωση φαρμάκων στον Αγ.Νικόλαο Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεια» με συνδιοργανωτές τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, το Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Δήμο Αμαρουσίου.

Πολύ υψηλού κόστους χημιοθεραπευτικά φάρμακα για καρκινοπαθείς και ινσουλίνες απαραίτητες για σακχαροδιαβητικούς ήταν οι φαρμακευτικοί θησαυροί της σημερινής κατάθεσης του μαρουσσιώτικου λαού. Πρόκειται για ζωτικης σημασίας θεραπείες που θα σώσουν ανασφάλιστους ασθενείς του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, οι οποίοι χψρίς την προσφορά του κόσμου, θα ήταν καταδικασμένοι α υποτροπιάσουν και να πεθάνουν.

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Σε όλους τους πολίτες μας που κατέθεσαν το φαρμακευτικό τους οβολό με μοναδικό ανθρωπισμό, λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ , διότι τα σημερινά φάρμακα που προσέφεραν, θα δώσουν ζωή σε συνανθρώπους μας φτωχούς και ανασφάλιστους με καρκίνο , με διαβήτη, με χρόνια νοσήματα, που κινδυνεύουν να χαθούν.» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής που δημιουργήσαμε με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου μας και με τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έχει στόχο να μη χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή. Αυτή είναι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ μας και αυτό θα πράξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.» σημείωσε από την πλευρά του ο Διευθυντής του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ Κ.Δήμτσας.

Κάθε Σάββατο, σε κάθε ενορία και κάθε γειτονιά, οι εθελοντές γιατροί και φαρμακοποιοί προσδοκούν με αγωνία και ελπίδα, την προσφορά τέτοιων φαρμάκων από πολίτες που δε τα χρειάζονται πλέον, τα προσφέρουν όμως στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για να σωθούν οι συνάνθρωπό τους.

Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου, όπου θα κατηγοριοποιηθούν και θα χορηγηθούν στους ανασφάλιστους ασθενείς.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 πρωι με 5:00 απόγευμα στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, στον 3ο οροφο και παρέχει Πρωτοβάθμια Φροντίδα υγείας σε φτωχούς και ανασφάλιστους πολίτες. Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Ιατρείου λειτουργεί 9:00πμ -2:00μμ, εκτός Τρίτης.


 22 2 2014 farmaka ag nikolaos amarousiou

 


Δράσεις Ιατρείου