24-5-2016

Αξιότιμοι Κύριοι,
Αναζητούμε συνεργασία με ΙΑΤΡΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ για την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
Τόπος παροχής εργασίας: Αθήνα-Σαντορίνη
Αποδοχές: 3.000€ (καθαρές μηνιαίες αποδοχές)

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση,
Αναγνωστοπούλου Ειρήνη
Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.

 


24-5-2016

Όμιλος εταιριών με ηγετική θέση στο χώρο της Υγείας  επιθυμεί συνεργασία με:
 
o    ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (κωδικός θέσης: ΧΟΡ – 09)
o    ΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ         (κωδικός θέσης: ΚΛΙΝ – 11)
o    

Απαραίτητα προσόντα:
•    Πτυχίο Α.Ε.Ι. Ιατρικής
•    Επιθυμητή η γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας
 
Προσφέρονται:
•    Προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης καριέρας σε ένα σύγχρονο και αξιοκρατικό περιβάλλον
•    Άριστες συνθήκες εργασίας
 
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, αναφέροντας τον κωδικό,  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

  20-5-2016

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΖΗΤΕΙ ΙΑΤΡΟ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Απαραίτητη προϋπηρεσία πέντε (5) έτη σε Νοσοκομείο ή Κλινική.

Προσφέρεται επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητα επιτυχημένης καριέρας σ’ έναν από τους δυναμικότερους Επιχειρηματικούς Ομίλους της χώρας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα, στο email «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
Όλες οι υποψηφιότητες θα τηρηθούν εμπιστευτικές.

 

 


19-5-2016

Η Medwork, CRO εταιρεία παροχής υπηρεσιών κλινικών μελετών και φαρμακοεπαγρύπνησης, ζητεί για μερική απασχόληση
Medical Advisors (Κωδ.MA)
Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να έχουν:
• Πτυχίο Ιατρικής
• Άριστη Γνώση Αγγλικών
• Εξαιρετική Γνώση Η/Υ
• Εκπληρωμένο αγροτικό

Η εταιρεία παρέχει ειδική εκπαίδευση για τη συγκεκριμένη θέση, ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και προοπτικές για μακροχρόνια συνεργασία.
Αποστολή βιογραφικών αναφέροντας κωδικό θέσης στο
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Όλα τα βιογραφικά θα χειρισθούν με απόλυτη εχεμύθεια

 


19-5-2016

Οι Γιατροί του Κόσμου προκηρύσσουν νέες θέσεις εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την παρακάτω σελίδα:
http://mdmgreece.us12.list-manage.com/track/click?u=a1e6cc62e4bb8f19c55d87c10&id=0627366c7e&e=ce43facbb3

 


19-5-2016

Ολοκληρωμένο Διαγνωστικό Κέντρο στον Πειραιά, ζητά για μόνιμη σταθερή συνεργασία, Ιατρό Ακτινολόγο με γνώσεις και εμπειρία σε υπερηχογραφία και triplex αγγείων.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


18-5-2016

Ζητείται ειδικευμένος ιατρός Γενικής Ιατρικής με γνώση της Αγγλικής, από εταιρεία Iατρικής Bοήθειας με έδρα στην Αθήνα.
Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


18-5-2016

Ζητείται Νευρολόγος για εφημερίες με επιθυμητή εξοικείωση με επείγουσα ιατρική. Αποστολή βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


18-5-2016

Ζητείται γενικός ιατρός για έτοιμο πολυιατρείο σε μεγάλη συνοικία του Πειραιά, χωρίς ανταγωνιστή.Τηλέφωνα επικοινωνίας 2104009688 και 6973232321

 


18-5-2016

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της Τοπικής Κοινότητας Άμπλιανης Ευρυτανίας "Η Αγία Παρασκευή" ζητά ιατρό, κατά προτίμηση παθολόγο ή παιδίατρο, προκειμένου να παράσχει τις υπηρεσίες του στο χωριό (Άμπλιανη Ευρυτανίας)
κατά το χρονικό διάστημα από 20-07-2016 έως 20-08-2016. Δίδεται ικανοποιητική αμοιβή και παρέχεται κατάλυμα δωρεάν. Παρακαλώ επικοινωνείστε το συντομότερο δυνατό με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παλάντζα Αθανάσιο στο τηλ. 6988718039.

 


17-5-2016

Ζητείται ιατρός με ειδικότητα καρδιολόγου και εξειδίκευση triplex καρδιάς.
Υπεύθ. Επικοινωνίας: Αναστασία Σαγρή
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6996930-31


17-5-2016

Ολοκληρωμένο Διαγνωστικό Κέντρο στον Πειραιά, ζητά για μόνιμη σταθερή συνεργασία:Ιατρό Βιοπαθολόγο και,Ιατρό Καρδιολόγο.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα
στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


17-5-2016

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσετε ,στην ιστοσελίδα σας , την ανάγκη της εταιρίας μας ΙΑΤΟΣ ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. για πρόσληψη Ιατρού Νεφρολόγου στη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΙΑΤΟΣ
ΧΑΝΙΩΝ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944679639-κος Ουραϊλίδης Ισαάκ.


16-5-2016

Ζητείται Ακτινολόγος για διαγνωστικό κέντρο στην επαρχία, παρέχεται
ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Αποστολή βιογραφικών :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


16-5-2016

Οι Παθολογικές Κλινικές του Γ.Ν. Ερρίκος Ντυνάν αναζητούν Παθολόγους για να εργαστούν ως εξωτερικοί επιστημονικοί συνεργάτες συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εφημεριών των κλινικών, αλλά και στο κλινικό και επιστημονικό πρόγραμμα εφόσον το επιθυμούν .

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Διευθυντή της  Γ’ Παθολογικής κλινικής κ. Αντώνιο Δημητρακόπουλο.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 69 72 488 (καθημερινά 8.00 – 15.00)
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


16-5-2016

Ζητείται ιατρός ειδικός παθολόγος για στελέχωση Παθολογικής Κλινικής μεγάλου Ιδιωτικού Νοσοκομείου της Αθήνας.
Ειδικότερα, η εν λόγω θέση είναι πλήρους απασχόλησης, υψηλών απαιτήσεων και με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται για την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, την εμπειρία – προϋπηρεσία σε αντίστοιχη νοσοκομειακή θέση, το ήθος και την εργατικότητά τους. Θα συνεκτιμηθούν η εξειδίκευση σε γνωστικό αντικείμενο της εσωτερικής παθολογίας, η κατοχή διδακτορικής διατριβής, οι επιστημονικές δημοσιεύσεις και συστατικές επιστολές.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια).

 


16-5-2016

Ζητείται Ιατρός Ειδικότητας Παθολογίας

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας "ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ" στην Καλαμάτα, ζητά Ιατρό Ειδικότητας Παθολογίας για πρωινή οκτάωρη απασχόληση και πέντε εφημερίες τον μήνα με μικτές αποδοχές 2500 ευρώ. Ο προσληφθείς Ιατρός δύναται να ασκεί μετά το πέρας της οκτάωρης απασχόλησής του και το ιδωτικό του Ιατρείο στο χώρο του Κέντρου που θα του παραχωρηθεί.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6951684806.

 


16-5-2016

Αξιότιμοι Κύριοι,
Αναζητούμε συνεργασία με Ιατρό Ορθοπεδικό για την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
Τόπος παροχής εργασίας: Αθήνα-Σαντορίνη
Αποδοχές: 3.000€ (καθαρές μηνιαίες αποδοχές)

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση,
Αναγνωστοπούλου Ειρήνη
Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.


 

16-5-2016

Αξιότιμοι Κύριοι,
Αναζητούμε συνεργασία Οφθαλμίατρο για την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση,
Αναγνωστοπούλου Ειρήνη
Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.

 

 


13-5-2016

Ζητούνται ιατροί για να εργαστούν σε ιατρείο α' βάθμιας περίθαλψης σε τουριστική περιοχή του Ρεθύμνου, Ειδικευμένοι Γενικής Ιατρικής ή και άνευ ειδικότητας.

Για την ίδια δομή ζητείται και παιδίατρος με δυνατότητα μόνιμης συνεργασίας.

Εργασιακό περιβάλλον και αποδοχές πολύ καλές.

Τηλ. επικοιν. 6972007391 Κον Τζαγκαράκη

 


13-5-2016

Α. Ζητείται γενικός ιατρός ή ιατρός άνευ ειδικότητας με ελάχιστη υποχρέωση την ολοκλήρωση του αγροτικού του για εργασία εποχιακή ή και σε μόνιμη βάση σε ιατρική μονάδα στην περιοχή του Ρεθύμνου. Απαραίτητη καλή γνώση αγγλικών ενώ δεύτερη ξένη γλώσσα θα εκτιμηθεί ( κυρίως ρώσικα). Παρέχεται η δυνατότητα παροχής στέγης και σίτισης.
Β. Ζητείται παιδίατρος για εποχιακή και μόνιμη απασχόληση σε ιατρικό κέντρο στην περιοχή του Ρεθύμνου. Απαραίτητη καλή γνώση αγγλικών ενώ δεύτερη ξένη γλώσσα θα εκτιμηθεί ( κυρίως ρώσικα). Παρέχεται η δυνατότητα παροχής στέγης και σίτισης.

Πληροφορίες καθημερινά
697 200 7391

 


12-5-2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗς ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

τηλ. επικοινωνίας: 6972 861104

 


11-5-2016

Ζητούνται γιατροί οποιοσδήποτε ειδικότητας (κατά προτίμηση παθολόγος) για παραθεριστικό κέντρο του ΟΤΕ Τέμενης Αιγίου για το χρονικό διάστημα 14 Μαΐου έως 17 Σεπτεμβρίου. Παρέχεται διαμονή στο παραθεριστικό κέντρο.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2106147210 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 


11-5-2016

Αξιότιμοι κύριοι/ες

Η παιδική κατασκήνωση Pitsas Camp στον Πρίνο της Θάσου, ζήτα γιατρό για την
καλοκαιρινή περίοδο λειτουργίας της.
Θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώσετε τα μέλη σας και σε περίπτωση εκδήλωσης
ενδιαφέροντος να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6945432403.

Ευχαριστούμε εκ τω προτέρων.

Εκ μέρους της,

Pitsas Camp


10-5-2016

Ζητείται Γενικος Γιατρος ή Παθολογος για μόνιμη εργασία. Παρέχεται ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Αποστολή βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


10-5-2016

Ιατρός εσωτερικός εγγεγραμμένος στο ΤΣΑΥ, εν αναμονή ειδικότητας ή με ειδικότητα- κατά προτίμηση παιδιάτρου, παθολόγου ή γενικής ιατρικής- ζητείται από την Παιδική Εξοχή «Σαρωνίδα» στην Ανάβυσσο Αττικής, δυναμικότητας 180 παιδιών, για καλοκαιρινή εργασία από 16/6 - 21/8.Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-6393254 και 6939659368, 6932181788 και mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


10-5-2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ EUROMEDICA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΚΟΝΩΝΟΣ 121-123 ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΗΛ.210-7676100.

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ
Δ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.

 


6-5-2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ : Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΡΑΣ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΚΙΝΗΤΟ 6983952838
ΤΗΛ/ΦΑΞ 2722022363
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook Νέα Χρυσή Άμμος

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΑΣΚΟΙΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ:
Α. 16/06/16- 08/07/16
Β. 09/07/16- 31/07/16
Γ. 01/08/16- 23/08/16

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

 


6-5-2016

ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΙΑΤΡΟ ΜΕ Η' ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ : ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ E-MAIL. : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6944-538721

 


4-5-2016

Οι Γιατροί του Κόσμου προκηρύσσουν νέες θέσεις εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες,επισκεφθείτε την παρακάτω σελίδα: http://mdmgreece.gr/category/thesis-ergasias/

 


4-5-2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΙΑΤΡΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ σε αναμονή ειδικότητας ή γενικός ιατρός ζητείται για ιατρείο στη Ζάκυνθο, από Μάιο έως και Σεπτέμβριο 2016.
Παρέχονται άριστες συνθήκες εργασίας, διαμονή, ασφάλεια. Μισθός 1500 ευρώ και Bonus.
Απαραίτητη η γνώση Αγγλικών, υπολογιστή, δίπλωμα οδήγησης και Ι.Χ.
Τηλ: 210 98 21 431

 


4-5-2016

Η εταιρία ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΊΟ ΣΚΙΑΘΟΥ με δύο υπερσύγχρονα εξοπλισμένα Πολυϊατρεία ζητά Ιατρούς στην αναμονή της ειδικότητας ή υπηρεσίας υπαίθρου για να εργασθούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από Μάιο έως και Οκτώβριο με δυνατότητα επέκτασης κατά τους χειμερινούς μήνες.
Αντικείμενο εργασίας: Αντιμετώπιση περιστατικών Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Απαραίτητα προσόντα:
Καλή γνώση Αγγλικών
Εργατικότητα
Βασικές γνώσεις Η/Υ
Δίπλωμα αυτοκινήτου ( προαιρετικό)

Η Εταιρία προσφέρει:
Σταθερό μισθό
Κάλυψη αστικής ευθύνης
Αυτοκίνητο

Αποστείλατε βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. επικοινωνίας: 6976011628
Ιστοσελίδα: www.medskiatos.com

 


4-5-2016

Fleet Medical Advisor


Description / Requirements
A major ship management company is looking for a motivated, experienced and hardworking Doctor for its office in Athens.


Key Responsibilities
The Fleet Medical Advisor coordinates and implements all medical service activities for seafarers and shore personnel from the company's office in Athens.
• Responsible for the establishment and proper maintenance of a medical history database for ship and shore personnel.
• Responsible to receive requests from vessels at sea and/or the HSQE Department for the provision of medical advice.
• Making prompt medical assessments of remote patients based on the patient's medical record as well as the information given from the ship, providing prompt advice to ships’ Masters in relation to medical treatment to be administered to those patients, generally by non-medical personnel in coordination with Medico, Cardio Express or similar providers.
• Providing medical advice and consulting office employees.
• Promoting health awareness among employees and designing relevant programs.
Candidate profile
Who are we looking for?
• Internal Medicine Specialist or Internal Medicine Subspecialist
• Postgraduate training in Emergency, Accident and Diagnostic medicine or similar
• 3+ years of work experience in Emergency, Accident and Diagnostic medicine or similar
Soft skills:
• Excellent knowledge of written and spoken English
• Strong interpersonal and communications skills
We offer:
• The position offers exposure to an international business environment.
• The Company offers an attractive compensation and benefits package, as well as career opportunities.


Please send your CV at: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


4-5-2016

Από Ιατρική Εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ζητούνται ιατροί με ή άνευ ειδικότητας για συνεργασία σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στη Χαλκιδικη, Κέρκυρα , Κω και Ρόδο. Υψηλές μηνιαίες αποδοχές και εξτρα μπόνους , κάλυψη διαμονής και διατροφής, ασφάλιση και αστική ευθύνη, δυνατότητα χειμερινής απασχόλησης. Επικοινωνία: τηλ: 6944325354, 2310 276699, 2310 276695,
6979790555 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , φαξ: 2310276693


25  -4-2016

Υποβολή προσφορών για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στο Υδροθεραπευτήριο Ι.Π. Αιδηψού

 


21-4-2016

Μικροβιολόγος - βιοπαθολόγος ζητείται από το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο <<Βιοδιαγνωση>> στην Κω (Νομός Δωδεκανήσου)για μόνιμη εργασία, άμεση πρόσληψη μισθός 2000 ευρώ καθαρές απολαβές 6979/362377, 22420/2220.


21-4-2016

H Mastoras Medical Services, ζητά Ιατρούς ειδικοτήτων Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας καθώς επίσης και Άνευ Ειδικότητας με εκπληρωμένη Υπηρεσία Υπαίθρου. Απαραίτητα προσόντα: Γνώση Αγγλικών, Κατοχή διπλώματος οδήγησης. Ξένες γλώσσες επιπλέον της Αγγλικής θα συνεκτιμηθούν. Παρέχονται Υψηλός Μισθός και Bonus.
Αποστολή Βιογραφικών : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6977668500, 2663063388
www.mastorasmedicalservices.gr

 


20-4-2016

Ζητoύνται ιατροί για την κάλυψη εφημεριών στην Γ΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας (Γ΄ Κ.Ε.Θ.)
Το «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο η Αγία Τριάς Α.Ε.» προκηρύσσει την πλήρωση δύο (2) θέσεων με ΑΠΥ και καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση για την παρακάτω θέση και ειδικότητα:
• Δύο (2) ιατροί με εξιδείκευση στην Εντατικολογία ή με ειδικότητα στη Xειρουργική ή στην Kαρδιολογία ή στην Πνευμονολογία ή στην Παθολογία ή στην Αναισθησιολογία για κάλυψη εφημεριών στην Γ΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας (Γ΄Κ.Ε.Θ.) του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου
Απαραίτητα προσόντα και ικανότητες
• Πτυχίο Ιατρικής Σχολής
• Καλή γνώση Αγγλικών
• Ευχέρεια στο χειρισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
• Οργανωτικές ικανότητες/ Πνεύμα συνεργασίας
Τα πλήρη βιογραφικά σημειώματα κατατίθενται καθημερινά 10.00 π.μ. -14.00 μ.μ. στον πρώτο όροφο του Θεραπευτηρίου (Παπαδιαμαντοπούλου 20, Τ.Κ. 11528, Αθήνα).
Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 210 72 08116

http://eugenideio.gr/el/nea/anakoinoseis-nea


 


19-4-2016

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ) ζητά ιατρούς επειγόντως, κατά προτίμηση Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής, με γνώση Αγγλικής γλώσσας. Οι γιατροί θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση, αρχικά, για 3μηνη εργασία με δυνατότητα επέκτασης, στις Μονάδες Έκτακτης Ανταπόκρισης της ΔΟΕΣ σε διάφορες περιοχές της χώρας για την κάλυψη των αναγκών υγείας προσφύγων και μεταναστών. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους στη Συντονίστρια Υγείας της ΔΟΕΣ κ. Nana Tsanava στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η γνώση της Αραβικής γλώσσας και της Φαρσί θα αποτελεί επιπλέον πλεονέκτημα.

 


19-4-2016

Υποβολή προσφορών για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στην Ακτή Βουλιαγμένης από 1/5/2016 έως 30/9/2016

 


19-4-2016

Ζητείται Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Δερματολογικό Κέντρο στην Αθήνα ζητά ιατρό εξειδικευμένο στην Κλινική Δερματολογία για πλήρη και αποκλειστική απασχόληση. Αποστείλατε βιογραφικό σημείωμα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ζητείται Ιατρός Γενικής Ιατρικής
Δερματολογικό Κέντρο στην Αθήνα ζητά ιατρό ειδικότητας Γενικής Ιατρικής για πλήρη και αποκλειστική απασχόληση. Αποστείλατε βιογραφικό σημείωμα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


18-4-2016

Η ιατρική εταιρεία IASSIS Medical Ε.Π.Ε. , ζητά ιατρούς, με ή χωρίς ειδικότητα, για εργασία χειμερινούς και καλοκαιρινούς μήνες σε ιατρεία στη Ζάκυνθο. Αμοιβή ικανοποιητική. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6941553423.

 


18-4-2016

ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ με έδρα τη Μύκονο, αναζητά Ιατρό Ορθοπαιδικό για την στελέχωση του αντίστοιχου ιατρικού τμήματος. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 22890 27350.


18-4-2016

Ιδιωτικό Πολυιατρείο σε παραθαλάσσια κωμόπολη και σε απόσταση 70km από τα Χανιά, (νοτιοδυτικά παράλια Κρήτης) αναζητά γενικό ιατρό ή γιατρό σε αναμονή ειδικότητας για το διάστημα Ιουνίου - Οκτωβρίου 2016. Απαραίτητη προυπόθεση η γνώση αγγλικής γλώσσας

-Μισθος Ικανοποιητικός

Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


18-4-2016

Γενική κλινική στο Αιγάλεω ζητάει ειδικευμένους κλινικούς ιατρούς (παθολόγος , καρδιολόγος , γενικούς ιατρούς κλπ) για εφημερίες . Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 2105981260 κα Στόγια.

 


15-4-2016

Metabolomic Medicine SA is seeking to collaborate on a part time basis with a Family Physician or Internal Medicine Specialist in order to join our growing group of doctors at our health clinic in Kolonaki area, Athens, Greece. This regional medical facility is part of our international Metabolomic Medicine - Autoimmune & Chronic Diseases Health Clinics.
Applicants must be licensed medical doctors eligible in Family/ Internal Medicine and must have excellent command of Greek and English and very good communication skills.

Metabolomic Medicine is pioneering in the use of highly advanced metabolomic analysis and evaluation in the medical practice in one of the most advanced health clinics in autoimmune and chronic diseases in a rapidly growing company with international presence. We offer excellent working conditions in a modern area right in the center of Athens.
Please send your CV at: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


14-4-2016

Ζητείται ειδικευμένος Ιατρός Βιοπαθολόγος για συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο σε νησί του Ιονίου. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 


12-4-2016

Όμιλος εταιριών με ηγετική θέση στο χώρο της Υγείας επιθυμεί συνεργασία με:

o ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (κωδικός θέσης: ΙΑΤ – 11)

Απαραίτητα προσόντα:
• Πτυχίο Α.Ε.Ι. Ιατρικής

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και 22/04/2016

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, αναφέροντας τον κωδικό, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


12-4-2016

Ζητείται Ιατρός να εργαστεί τους καλοκαιρινούς μήνες (διάστημα από 25-06-2016 έως 26-08-2016) σε Παιδική Κατασκήνωση στο Ηράκλειο Κρήτης.
Για πληροφορίες στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα: 2810214007, 6972880777,6977708023.


12-4-2016

Ζητείται ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος ως επιστημονικά υπεύθυνος / η, για συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο στην περιοχή του Πειραιά.
Απαραίτητη προηγούμενη σχετική εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


12-4-2016

Από την ιατρική εταιρεία sos medical assistance ζητούνται ιατροί άνευ ειδικότητας, παθολόγοι, γενικής ιατρικής, για συνεργασία σε ιδιωτικό πολυιατρείο στην Κασσανδρα Χαλκιδικής-Κρυοπηγή,Πολύχρονο,Πευκοχώρι.
Διαμονή εξασφαλισμένη.

Εύη Παπακωνσταντίνου

Κασσάνδρεια Χαλκιδικής

τηλ: 2374023415
φαξ: 2374023485
κιν: 6944990051
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


11-4-2016

ΓΕΝΙΚΟΣ ή ΑΝΕΥ ειδικότητας ιατρός ζητείται σε ιατρείο, περιοχή Κασσιώπη Κερκύρας, βάρδιες, παρέχονται μισθός, μπόνους, διαμονή, ασφάλιση, πρακτική σε αναγνωρισμένο θέρετρο, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τιμή συζητήσιμη 26630/81312, 09:00-14:00

 


8-4-2016

Ιατρός Καρδιολόγος με επικοινωνιακές δεξιότητες ζητείται από ολοκληρωμένο Διαγνωστικό Κέντρο στο Κερατσίνι, για κάλυψη και απογευματινών ωραρίων.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


7-4-2016

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ζ Η Τ Ε Ι

ΙΑΤΡΟ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Απαραίτητη προϋπηρεσία πέντε (5) έτη σε Νοσοκομείο ή Κλινική.

Προσφέρεται επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητα επιτυχημένης καριέρας σ’ έναν από τους δυναμικότερους Επιχειρηματικούς Ομίλους της χώρας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα, στο email «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
Όλες οι υποψηφιότητες θα τηρηθούν εμπιστευτικές.

 


7-4-2016

Η Medwork, CRO εταιρεία παροχής υπηρεσιών κλινικών μελετών και φαρμακοεπαγρύπνησης, ζητεί για μερική απασχόληση
Medical Advisors (Κωδ.MA)
Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να έχουν:
• Πτυχίο Ιατρικής
• Άριστη Γνώση Αγγλικών
• Εξαιρετική Γνώση Η/Υ
• Εκπληρωμένο αγροτικό

Η εταιρεία παρέχει ειδική εκπαίδευση για τη συγκεκριμένη θέση, ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και προοπτικές για μακροχρόνια συνεργασία.
Αποστολή βιογραφικών αναφέροντας κωδικό θέσης στο
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Όλα τα βιογραφικά θα χειρισθούν με απόλυτη εχεμύθεια


 6-4-2016

Ζητείται ιατρός ακτινολόγος για εργασία σε ακτινολογικό εργαστήριο στην πόλη της Καβάλας. Τηλ. 6949940949

 


6-4-2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 64, ΠΑΡ. 3 ΤΟΥ Ν. 4368/2016 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

 


6-4-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 64, ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ Ν. 4368/2016 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

 


4-4-2016

H Mastoras Medical Services, ζητά Ιατρούς ειδικοτήτων Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας, Χειρουργικής, Ορθοπεδικής καθώς επίσης και Άνευ Ειδικότητας με εκπληρωμένη Υπηρεσία Υπαίθρου. Απαραίτητα προσόντα: Άριστη Γνώση Αγγλικών, Κατοχή διπλώματος οδήγησης. Ξένες γλώσσες επιπλέον της Αγγλικής θα συνεκτιμηθούν. Παρέχονται Υψηλός Μισθός και Bonus. Αποστολή Βιογραφικών : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ: 6977668500

 


4-4-2016

MEDNET GREECE S.A. – ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ
Η εταιρεία MedNet GREECE (www.mednet.com.gr) ενδιαφέρεται να προσλάβει Ιατρό για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ
•    Παροχή ιατρικών – ασφαλιστικών συμβουλών και τηλεφωνικής καθοδήγησης σε θέματα υγείας.
•    Παραπομπές σε γιατρό, συμβεβλημένο νοσοκομείο, εφημερεύον νοσοκομείο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Πτυχίο Ιατρικής Σχολής (δεν είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση ειδικότητας).
Άριστη γνώση αγγλικών και Η/Υ.
Άριστη ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας.
Δυνατότητα βαρδιών.


ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Εμπειρία σε τηλεφωνικό κέντρο ή σε εξυπηρέτηση πελατών στον κλάδο της Υγείας.

 


4-4-2016

Αξιότιμοι κύριοι/ες

Η παιδική κατασκήνωση Pitsas Camp στον Πρίνο της Θάσου, ζήτα γιατρό για την
καλοκαιρινή περίοδο λειτουργίας της.
Θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώσετε τα μέλη σας και σε περίπτωση εκδήλωσης
ενδιαφέροντος να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6945432403.

 


4-4-2016

Ζητείται ειδικευμένος Ιατρός Παθολογοανατόμος για συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


30-3-2016

Ζητείται Ακτινολόγος για διαγνωστικό κέντρο στην επαρχία, παρέχεται ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Αποστολή βιογραφικών : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


30-3-2016

Μεγάλος όμιλος υγείας αναζητεί συνεργασία με ιατρούς ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και Παθολογίας για επάνδρωση τμήματος Διεθνών Ασθενών.

Απαραίτητα προσόντα:
• Πτυχίο Α.Ε.Ι. Ιατρικής
• Απαραίτητη η γνώση αγγλικών και επιθυμητή η γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας

Προσφέρονται:
• Προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης καριέρας σε ένα σύγχρονο και αξιοκρατικό περιβάλλον
• Άριστες συνθήκες εργασίας
• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


29-3-2016

Ζητούνται ειδικευόμενοι πτυχιούχοι ιατρικής σχολής για εργασία σε ιατρεία της Κρήτης και της Χαλκιδικής για την καλοκαιρινή σεζόν 2016. Απαραίτητη γνώση αγγλικών. Παρέχεται διαμονή, διατροφή, ασφάλεια και ελκυστικό πακέτο αποδοχών. Βιογραφικά με φωτογραφία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη ΚΩΔ. 145. Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Foris. Λαγκαδά 2, Βαρδάρης. Τηλ. επικοινωνίας 2310510360

 


29-3-2016

Όμιλος εταιριών με ηγετική θέση στο χώρο της Υγείας  επιθυμεί συνεργασία με:
 
o    ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (κωδικός θέσης: ΙΑΤ – 10)
o    ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ (κωδικός θέσης: ΑΚΤ – 05)
o    ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ (κωδικός θέσης: ΚΡΔ – 10)

Απαραίτητα προσόντα:
•    Πτυχίο Α.Ε.Ι. Ιατρικής
•    Επιθυμητή η γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας
 
 
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, αναφέροντας τον κωδικό,  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 


 


28-3-2016

Ιατρική εταιρεία ζητάει γενικό ιατρό, ειδικό παθολόγο, μικροβιολόγο-βιοπαθολόγο και ιατρό σε αναμονή ειδικότητας για εργασία τους θερινούς μήνες στην Κέρκυρα, παρέχεται διαμονή, ΤΣΑΥ, απαραίτητη γνώση αγγλικών. Αποστολή βιογραφικών στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλ. επικοινωνία στο 6977302996.


23-3-2016

 

Η INTERSOS , ανθρωπιστική οργάνωση που λειτουργεί σε όλον τον κόσμο για πληθυσμούς που βρίσκονται σε κίνδυνο, αναζητεί παιδίατρο και επιδημιολόγο ως επικεφαλή Κινητής Ιατρικής Μονάδας. Η Μονάδα λειτουργεί στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης, και εργάζεται για τους πρόσφυγες.
Η εργασία θα είναι πλήρους απασχόλησης, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, διαρκείας ενός έτους.

Παρακαλώ επικοινωνήστε :
Arianna Zaccagnini
Επικεφαλής της αποστολής
INTERSOS
Κιν. +306984603030
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.intersos.org

 


23-3-2016

Μικροβιολόγος - βιοπαθολόγος ζητείται από τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα <<Βιοδιαγνωση>>για μόνιμη εργασία,σε νησί στο αιγαίο άμεση πρόσληψη μισθός 2000 ευρώ καθαρές απολαβές 6979/362377, 6940509313

 


21-3-2016

Όμιλος εταιριών με ηγετική θέση στο χώρο της Υγείας  επιθυμεί συνεργασία με:
 
o    ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ (κωδικός θέσης: ΑΚΤ – 03)
o    ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ (κωδικός θέσης: ΠΑΙΔ. 07)
 
 
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, αναφέροντας τον κωδικό,  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 


18-3-2016

Από: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2108070703

Θέμα: Ιατρός εφημερίας

Ψυχιατρική κλινική ζητεί ιατρό εφημερίας.Επιθυμητή η εκπλήρωση υπηρεσίας υπαίθρου.

 


17-3-2016

Αναζήτηση Ιατρών για τις εφημερίες του Παθολογικού Τομέα
Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, ζητά ιατρούς με ειδικότητα στον παθολογικό τομέα, για την κάλυψη εφημεριών. Άμεση πρόσληψη.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ
1. Πτυχίο ιατρικών σπουδών.
2. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
3. Τίτλος ειδικότητας.
4. Πιστοποιητικό ιατρικού συλλόγου.
5. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tηλ. επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 210 7208267

http://eugenideio.gr/el/nea/anakoinoseis-nea


 17-3-2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MED LIFE Α.Ε., ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΡΟΔΟ, ME ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΡΟΔΟ KAI ΚΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ,
ΖΗΤΑΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ, ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΗΤΑΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΜΑΡΤΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2016.
AΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ: e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 697 7200960, 2241060282

 


17-3-2016

Η ιατρική εταιρεία IASSIS Medical Ε.Π.Ε. , ζητά ιατρούς, με ή χωρίς ειδικότητα, για εργασία χειμερινούς και καλοκαιρινούς μήνες σε ιατρεία στη Ζάκυνθο. Αμοιβή ικανοποιητική. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τηλέφωνο επικοινωνίας 6941553423

 


17-3-2016

Ζητείται ειδικευμένος Ιατρός Βιοπαθολόγος για συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο στην πόλη της Καβάλας.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζητείται ειδικευμένος Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης για συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο στην πόλη της Κοζάνης, με σκοπό τη διενέργεια- γνωμάτευση υπερηχογραφημάτων, triplex και τη γνωμάτευση εξετάσεων μαστογραφίας, ακτινογραφιών.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


11-3-2016

Ιατρός Καρδιολόγος με επικοινωνιακές δεξιότητες ζητείται από Διαγνωστικό Κέντρο στο Κερατσίνι, για κάλυψη απογευματινών ωραρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


10-3-2016

Ζητούνται γεν.ιατροί,παθολόγοι,καρδιολόγοι,παιδίατροι,χειρούργοι[και ιατροί άνευ ειδικότητας] για συνεργασία [απρίλιος-οκτώβριος] με ξενοδοχειακές μονάδες στο Ηράκλειο. Απολαβές 1500ευρω μηνιαίως + ΤΣΑΥ. Υπάρχει δυνατότητα και για ημιαπασχόληση σε σπαστό ωράριο. επικοινωνήστε με τον ιατρό Χαϊδόπουλο γιώργο 6932549507

 


9-3-2016

Από Ιατρική Εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ζητούνται ιατροί με ή άνευ ειδικότητας για συνεργασία σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην Κέρκυρα ,Κω, Ρόδο και Κύπρο. Υψηλές μηνιαίες αποδοχές και εξτρα μπόνους , κάλυψη διαμονής και διατροφής, ασφάλιση και αστική ευθύνη, δυνατότητα χειμερινής απασχόλησης. Επικοινωνία: τηλ:6944325354, 2310 550402, 2310 276699, 6979790555, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., φαξ: 2310550401

 


7-3-2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ

Ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως (Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.) επιθυμεί να συνεργασθεί με Παιδοψυχίατρο, για παροχή υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στην Αθήνα.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιατρικής Σχολής της Ελλάδος με ειδίκευση στην παιδοψυχιατρική ή ισότιμης σχολής του εξωτερικού αναγνωρισμένης από το κράτος.
2. Να έχουν τριετή τουλάχιστον εμπειρία μετά την απόκτηση ειδικότητας.
3. Να είναι εγγεγραμμένοι στον οικείο Ιατρικό Σύλλογο.
4. Να έχουν καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
5. Να έχουν καλή γνώση Η/Υ.

Οι αιτήσεις με πλήρες βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 08:00–16:00 στη Γραμματεία Πρωτοκόλλου του ΕΔΟΕΑΠ, Σισίνη 18 και Ηριδανού, 5ος όροφος (τηλ.210 72 64 874).

Για την επιλογή Παιδοψυχίατρου θα συνεκτιμηθούν τυχόν μετεκπαιδεύσεις ή εξειδικεύσεις ως και εμπειρία σε αναπτυξιακές και μαθησιακές διαταραχές ( αυτισμό, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής κ.α )

Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 17/3/2016
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Ι.Παπασταμέλο
τηλ. 210 72 64 367

 


7-3-2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΑΝΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΙΟΥΝΙΟ, ΙΟΥΛΙΟ & ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΗΛ.2310267805, ΦΑΞ.2310267142,
E-MAIL:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


7-3-2016

Η CRETAN AID Ιατρική Βοήθεια Κρήτης Ε.Π.Ε., που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου ζητάει Ιατρό άνευ ειδικότητας ή Γενικό Ιατρό ή Παθολόγο για την σαιζόν 2016. Απαραίτητα προσόντα: Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, υπευθυνότητα, εργατικότητα, ακεραιότητα χαρακτήρα.
Προσφέρονται: Ανταγωνιστικές υψηλές αποδοχές, φιλικό περιβάλλον εργασίας, άριστες εγκαταστάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα της επαγγελματικής τους εμπειρίας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο τηλέφωνο 2841027551 και φαξ 2841021910.

 


4-3-2016

Ζητούνται ιατροί με ειδικότητες: Γενικής ιατρικής, Παθολογίας, Μικροβιολογίας  για μόνιμη ή μερική απασχόληση προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες υγείας σε πολυιατρείο. Δυνατότητα επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε ένα όμορφο και σταθερό περιβάλλον εργασίας.
Αποστολή βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


4-3-2016

Ιατρός εσωτερικός εγγεγραμμένος στο ΤΣΑΥ, εν αναμονή ειδικότητας ή με ειδικότητα- κατά προτίμηση παιδιάτρου, παθολόγου ή γενικής ιατρικής- ζητείται από την Παιδική Εξοχή «Σαρωνίδα» στην Ανάβυσσο Αττικής, δυναμικότητας 180 παιδιών, για καλοκαιρινή εργασία από 16/6 - 21/8.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-6393254 και 6939659368, 6932181788 και mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


2-3-2016

Από ιατρική εταιρεία Α.VE MEDICAL SERVICES με έδρα τη Ζάκυνθο ζητούνται ιατροί με ειδικότητα ΄΄
Ορθοπεδικού, Γενικού χειρουργού, ΟΡΛ, Παιδιάτρου, Παθολόγου, Γενικού ιατρού, καρδιολόγου ή άνευ ειδικότητας
για εργασία στη Ζάκυνθο κατά την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιος – Οκτώβριος) 2016.
Προσφέρονται διαμονή και μισθός έως 1900 ευρώ.
Ζητούνται επίσης οδηγοί ασθενοφόρου και διασώστες.
Παρακαλώ να στείλετε βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.΄ή τηλεφωνήστε στο 6977 016 724
DR Νικήτας Σπίνος MD PhD.

 


2-3-2016

Η I Assist είναι ιατρική εταιρεία και έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο ιατρείων σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα των ασθενών. Τα ιατρεία είναι πλήρως εξοπλισμένα και βρίσκονται κυρίως σε τουριστικές περιοχές.

Η I Assist επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα της ιατρούς είτε με ειδικότητα είτε σε αναμονή, για καλοκαιρινή εργασία σε Σκιάθο, Λευκάδα, Σάμο και Πελοπόννησο για τους μήνες Μάιο έως Οκτώβριο 2016.

Αντικείμενο απασχόλησης
Αντιμετώπιση περιστατικών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Απαραίτητα προσόντα:
• Πτυχίο ιατρικής
• Κλινική εμπειρία
• Καλή γνώση Αγγλικών
• Βασικές γνώσεις Η/Υ σε περιβάλλον Windows και MS-Office.
• Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες

Η εταιρία προσφέρει:
• Σταθερό μηνιαίο μισθό,
• Ασφαλιστική κάλυψη,
• Διαμονή,
• Αστική ευθύνη,
• Προοπτική επέκτασης της εργασιακής σχέσης,

Αποστολή βιογραφικών: Υπόψη Τμήματος Προσωπικού
στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Διεύθυνση εταιρείας: Καλλιρόης 39, ΤΚ 117 43, Αθήνα.
Τηλ. επικοινωνίας: 210 9245540
Ιστοσελίδα: www.iassist.gr


25-2-2016

Η ιατρική εταιρία Σ.Α. Θεοδωρίδου – Ιδιωτικά Ιατρεία Ι.Κ.Ε. ‘’medusa’’ ζητά συνεργασία με ιατρούς με κλινική εμπειρία διαφόρων ειδικοτήτων (γενικούς ιατρούς, παθολόγους, παιδιάτρους, ΩΡΛ, καρδιολόγους) ή άνευ ειδικότητας για παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο νομό Ηρακλείου Κρήτης και στο νομό Χαλκιδικής. Πλήρης απασχόληση. Απαραίτητες προϋποθέσεις η γνώση ξένων γλωσσών και η ευχέρεια επικοινωνίας. Υψηλές αποδοχές. Αποστολή βιογραφικού:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6978990352 Κα Θεοδωρίδου Σοφία

 


23-2-2016

Σύγχρονο μικροβιολογικό Εργαστήριο, επιθυμεί συνεργασία με ιατρό:

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ / ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟ
Με έδρα τη ΛΑΡΙΣΑ

Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Α.Ε.Ι. Βιοπαθολόγου
- Προηγούμενη σχετική εμπειρία, τουλάχιστον 2 ετών
- Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
- Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια

 


23-2-2016

Ζητείται εσωτερικός ιατρός εγγεγραμμένος στο ΤΣΑΥ (παιδίατρος ή παθολόγος ή γενικής ιατρικής ή σε αναμονή για ειδικότητα) από την Παιδική Εξοχή DELPHICAMP στο Γαλαξίδι, για το χρονικό διάστημα 17/6/16 έως και 14/8/2016. Πληροφορίες/βιογραφικά στο 2109630487 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


19-2-2016

Καρδιολόγος με άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες ζητείται από ολοκληρωμένο διαγνωστικό κέντρο στην περιοχή του Πειραιά.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 6947 270669

 


19-2-2016

Γενικος Ιατρος ζητείται από ιδιωτικo διαγνωστικo κέντρo στην Κω (Νομός Δωδεκανήσου)για μόνιμη εργασία, άμεση πρόσληψη 6979/362377, 22420/2220.
Αποστολη βιογραφικων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


18-2-2016

Ιατρός Ακτινολόγος με άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, με γνώσεις και εμπειρία σε υπερηχογραφία και triplex αγγείων, ζητείται από ολοκληρωμένο διαγνωστικό κέντρο στην περιοχή του Πειραιά.
Οι ενδιαφερόμενοι / ες παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947 270669

 


18-2-2016

Ζητούνται ιατροί (γενικής ιατρικής) για εργασία σε ιατρική εταιρεία στη Ρόδο, για την περίοδο Απρίλιος-Οκτώβριος 2016.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 697 27 12 143

 


16-2-2016

Απο μεγαλο Ιατρικο Κεντρο ζητειται Ιατρος Χειρουργος για το Αγγειοχειρουργικο τμημα ως μονιμος συνεργατης. Παρακαλω αποστειλατε βιογραφικο στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ επικοινωνιας 6944-575440

 


16-2-2016

Οι Παθολογικές Κλινικές του Γ.Ν. Ερρίκος Ντυνάν αναζητούν Παθολόγους για να εργαστούν ως εξωτερικοί επιστημονικοί συνεργάτες συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εφημεριών των κλινικών, αλλά και στο κλινικό και επιστημονικό πρόγραμμα εφόσον το επιθυμούν .

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Διευθυντή της Γ’ Παθολογικής κλινικής κ. Αντώνιο Δημητρακόπουλο.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 69 72 488 (καθημερινά 8.00 – 15.00)
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


15-2-2016

 O Όμιλος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων «ΒΙΟΤΥΠΟΣ» ζητά Ιατρό Ακτινοδιαγνώστη και Ιατρό Βιοπαθολόγο  για την στελέχωση των Ιατρικών του Μονάδων.

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι απόφοιτοι Ελληνικών Πανεπιστημίων  και να διακρίνονται για την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, το ήθος και την εργατικότητα  τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να  στείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


15-2-2016

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ ζητείται για μόνιμη εργασία στην Ιδιωτική Κλινική  "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ" στον Πύργο Ηλείας.
Συνθήκες εργασίας άριστες.
τηλ επικοινωνίας 6988050478 και 26210 26063 ( Ιατρός Δημήτρης Κωνσταντινίδης )

 


15-2-2016

Ζητείται ειδικευμένος Παθολόγος για τη θέση Επιμελητή. Επιθυμητή κλινική εμπειρία στο Διαβήτη. Αποστολή βιογραφικών μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6958452525 / 6984439684

 


15-2-2016

H Mondial Assistance ζητά ιατρούς με κλινική εμπειρία άνω του ενός έτους και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας στις ειδικότητες: Καρδιολογίας και Γενικής Ιατρικής-Παθολογίας για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και την παροχή ιατρικών συμβουλών στις εισερχόμενες κλήσεις των πελατών της. Αν ζείτε για να βοηθάτε, ενταχθείτε στην παγκόσμια οικογένεια μας και στείλτε βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(www.mondial-assistance.gr)

 


11-2-2016

 

H ιατρική εταιρία Zante medical care με έδρα στη Ζάκυνθο ζητεί ιατρούς με ειδικότητα ή ανευ για στελέχωση ιατρικού κέντρου και περιφερειακών ιατρείων.
Μισθός πολύ ικανοποιητικός
Τηλ. Επικοινωνίας: 6987 225 346
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


10-2-2016

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ, ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΜΑΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ) ΣΕ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6945367631

ΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 


4-2-2016

Ζητούνται ιατροί Κλινικών Ειδικοτήτων για παροχή ιατρικών συμβουλευτικών υπηρεσιών προς το εξωτερικό, μέσω συστημάτων τηλεϊατρικής. Απαραίτητη η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα εργασίας από τον χώρο σας (σπίτι ή ιατρείο) καθώς και επιλογής ευέλικτου ωραρίου. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


4-2-2016

Η εταιρεία MedNet Greece (www.mednet.com.gr) αναζητά άμεσα ιατρό ή τελειόφοιτο ιατρικής σχολής για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και την παροχή ιατρικών συμβουλών στις εισερχόμενες κλήσεις των πελατών της (νυχτερινές βάρδιες). Απαραίτητη η άριστη γνώση Ρουμάνικων.

Παρακαλούμε για την αποστολή βιογραφικών των ενδιαφερομένων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 


2-2-2016

Ζητείται ιατρός από τα Διαγνωστικά Εργαστήρια ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΙΣ Α ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΥ-ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ & ΣΙΑ ΟΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ- ΒΙΟΑΠΑΘΟΛΟΓΟΣ για το νέο μας υποκατάστημα στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , αποστέλλοντας μας το βιογραφικό σας σημείωμα.

 


28-1-2016

ΚΕΝΤΡΟ Αποκατάστασης στην Τρίπολη ζητεί ιατρούς για κάλυψη εφημεριών, αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


28-1-2016

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Ζητείται ιατρός ειδικός παθολόγος για στελέχωση Παθολογικής Κλινικής μεγάλου Ιδιωτικού Νοσοκομείου της Αθήνας.
Ειδικότερα, η εν λόγω θέση είναι πλήρους απασχόλησης, υψηλών απαιτήσεων και με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται για την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, την εμπειρία – προϋπηρεσία σε αντίστοιχη νοσοκομειακή θέση, το ήθος και την εργατικότητά τους. Θα συνεκτιμηθούν η εξειδίκευση σε γνωστικό αντικείμενο της εσωτερικής παθολογίας, η κατοχή διδακτορικής διατριβής, οι επιστημονικές δημοσιεύσεις και συστατικές επιστολές.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια).

 


27-1-2016

Το διαγνωστικό Euromedica Ανατ. Αττικής ενδιαφέρεται για πρωϊνό ωράριο κατινοδιαγνώστη με εμπειρία 9:00-15:00 Παρακαλώ επικοινωνήσατε στο 2106043232 κ. Σωτηριάδου

 


27-1-2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ιατρός ΩΡΛ για μόνιμη μερική απασχόληση σε ΩΡΛ ιατρείο στην Αρτέμιδα Αττικής (Λούτσα), που λειτουργεί από 3ετίας.
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέσατε το 6932 228833, ώρες 09.00 – 14.00

 


26-1-2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ιατρικό Δερματολογικό Κέντρο στην Αθήνα ζητά ιατρό εξειδικευμένο στην Κλινική Δερματολογία για πλήρη και αποκλειστική απασχόληση.

Απαραίτητα προσόντα:

Εμπειρία στην Δερματοσκόπηση
Εμπειρία στην εφαρμογή Fillers
Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
Άριστη γνώση χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή
Υπευθυνότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα

Προσφέρονται:

Ανταγωνιστικές αποδοχές
Άρτιος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός
Άριστες εγκαταστάσεις
Φιλικό περιβάλλον εργασίας

Παρακαλούμε αποστείλατε βιογραφικό σημείωμα στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


26-1-2016

Ζητείται ιατρός παθολόγος ως 40 ετών για πρωινή εργασία σε ιδιωτικό
θεραπευτήριο.

Παρακαλείστε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στη διεύθυνση
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ευχαριστώ.

Φλώρα Σταυρίδη Παθολόγος-Ογκολόγος

Τηλ.Επικοινωνίας: 211 182 3000

 


20-1-2016

Τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια <<Βιοδιάγνωση>> ζητούν Ιατρό Μικροβιολόγο Βιοπαθολόγο για μόνιμη εργασία εγκατάσταση στο νησί της Ζακύνθου.* *Προσφέρεται άμεση πρόσληψη!**Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο λειτουργίας των εργαστηρίων Πλέσσα Ανδρέα στα τηλέφωνα 6979362377 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


19-1-2016

Τo A' Καρδιολογικό Τμήμα του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center αναζητά Καρδιολόγους για να εργαστούν ως εξωτερικοί επιστημονικοί συνεργάτες συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εφημεριών της κλινικής αλλά και στο κλινικό και επιστημονικό πρόγραμμα αν το επιθυμούν. Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διευθυντή του Α' Καρδιολογικού Τμήματος κ. Ανδρικόπουλο Γεώργιο (6977285178) ή τη γραμματέα της κλινικής κ. Γιαννοπούλου (2106972876).

 


18-1-2016

Η I Assist είναι ιατρική εταιρεία και έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο ιατρείων σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα των ασθενών. Τα ιατρεία είναι πλήρως εξοπλισμένα και βρίσκονται κυρίως σε τουριστικές περιοχές.

Η I Assist επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα της ιατρούς είτε με ειδικότητα είτε σε αναμονή, για καλοκαιρινή εργασία σε Σκιάθο, Λευκάδα, Σάμο και Πελοπόννησο για τους μήνες Μάιο έως Οκτώβριο 2016.

Αντικείμενο απασχόλησης
Αντιμετώπιση περιστατικών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Απαραίτητα προσόντα:
• Πτυχίο ιατρικής
• Κλινική εμπειρία
• Καλή γνώση Αγγλικών
• Βασικές γνώσεις Η/Υ σε περιβάλλον Windows και MS-Office.
• Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες

Η εταιρία προσφέρει:
• Σταθερό μηνιαίο μισθό,
• Ασφαλιστική κάλυψη,
• Διαμονή,
• Αστική ευθύνη,
• Προοπτική επέκτασης της εργασιακής σχέσης,

Αποστολή βιογραφικών: Υπόψη Τμήματος Προσωπικού
στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Διεύθυνση εταιρείας: Καλλιρόης 39, ΤΚ 117 43, Αθήνα.
Τηλ. επικοινωνίας: 210 9245540
Ιστοσελίδα: www.iassist.gr


18-1-2016

AΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΥΒΩΝ-ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΙΑΤΡΟΙ
ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ Ή ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΩΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ Η ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕMAIL:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
THΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:2897043010 ΩΡΕΣ ΑΠΟ 08:00 ΕΩΣ 16:00.

 


18-1-2016

ΓΕΝΙΚΟΣ ιατρός ζητείται σε ιδιωτικό ιατρείο στην Κέρκυρα για παρατεταμένη συνεργασία. Παρέχεται διαμονή. βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ.: 2663081312, 09:00-14:00

 


18-1-2016

 

Ζητούνται ιατροί για να εργαστούν σε ιατρείο α' βάθμιας περίθαλψης σε τουριστική περιοχή του Ρεθύμνου, Ειδικευμένοι Γενικής Ιατρικής ή και άνευ ειδικότητας.

Για την ίδια δομή ζητείται και παιδίατρος με δυνατότητα μόνιμης συνεργασίας.

Εργασιακό περιβάλλον και αποδοχές πολύ καλές.

Τηλ. επικοιν. 6972007391 Κον Τζαγκαράκη

 


15-1-2016

Η ιατρική εταιρεία IASSIS Medical Ε.Π.Ε. , ζητά ιατρούς, με ή χωρίς ειδικότητα, για εργασία χειμερινούς και καλοκαιρινούς μήνες σε ιατρεία στη Ζάκυνθο. Αμοιβή ικανοποιητική. Αποστολή βιογραφικών
στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6941553423

 


13-1-2016

(ΚΩΔ :33 ) Ζητείται άμεσα δερματολόγος/πλαστικός χειρούργος από ιατρική εταιρία στην Θεσσαλονίκη. Ηλικία: μέχρι 45χρονών. Ωράριο: 8ώρο, 5ήμερο. Παρέχεται εκπαίδευση. Μισθός : 1000 – 1600 ευρώ + Ασφάλεια. . Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία και επισύναψη ΚΩΔ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 510360.

 

 


13-1-2016

Ζητείται Παιδίατρος

Το Παιδιατρικό Ινστιτούτο Ρεθύμνου, που δραστηριοποιείται στον χώρο υγείας παιδιού στο Ρέθυμνο Κρήτης, ζητάει Παιδίατρο για συνεργασία.
Απαραίτητα προσόντα:
•Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
•Άριστη γνώση χρήσης Υπολογιστών
•Υπευθυνότητα, εργατικότητα, ακεραιότητα χαρακτήρα


Προσφέρονται:
•Ανταγωνιστικές αποδοχές
•Φιλικό περιβάλλον εργασίας
•Άριστες εγκαταστάσεις


Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα με έκθεση της επαγγελματικής τους εμπειρίας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2831057444 με την κα Ιωάννα Δακανάλη.

 


12-1-2016

Η Ιατρική Φροντίδα Κρήτης Ιατρική Α.Ε., που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης ζητάει Ιατρούς άνευ ειδικότητας ή Γενικούς Ιατρούς & Παθολόγους για την περίοδο Απρίλιο - Οκτώβριο του 2016, με προοπτική μόνιμης συνεργασίας.
Απαραίτητα προσόντα:
• Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (η γνώση Γερμανικής ή/και ρώσικης γλώσσας θα θεωρηθεί προσόν),
• Υπευθυνότητα, εργατικότητα, ακεραιότητα χαρακτήρα.
Προσφέρονται:
• Ιδιαίτερα υψηλές αποδοχές,
• Φιλικό περιβάλλον εργασίας,
• Αριστες εγκαταστάσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα με πλήρη έκθεση της επαγγελματικής τους εμπειρίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο φαξ: 28970-24064. Επίσης, για επιπλέον πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 6944 542574 με τον Ιατρό κ. Διαμαντάκη Αθανάσιο καθημερινές, από 10:00 - 14:30 & 18:00 - 21:00.

 


12-1-2016

Ζητούνται ιατροί συνεργάτες σε πλήρες εξοπλισμένο Πολυιατρείο στον Άγιο Στέφανο των κάτωθι ειδικοτήτων.

• Ενδοκρινολόγος
• Παθολόγος
• Παιδίατρος

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946797944
Δημήτρης Μενδρινός.


11-1-2016

Ζητείται ακτινολόγος για διαγνωστικό κέντρο στην επαρχία, αποστολή βιογραφικών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


11-1-2016

Ζητείται ιατρός ειδικός παθολόγος για στελέχωση Παθολογικής Κλινικής μεγάλου Ιδιωτικού Νοσοκομείου της Αθήνας.
Ειδικότερα, η εν λόγω θέση είναι πλήρους απασχόλησης, υψηλών απαιτήσεων και με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται για την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, την εμπειρία – προϋπηρεσία σε αντίστοιχη νοσοκομειακή θέση, το ήθος και την εργατικότητά τους. Θα συνεκτιμηθούν η εξειδίκευση σε γνωστικό αντικείμενο της εσωτερικής παθολογίας, η κατοχή διδακτορικής διατριβής, οι επιστημονικές δημοσιεύσεις και συστατικές επιστολές.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια).

 


11-1-2016

Η ιατρική εταιρεία IASSIS Medical Ε.Π.Ε. , ζητά ιατρό με άριστη γνώση αγγλικών για μετάφραση-συγγραφή ιατρικών αναφορών και κειμένων στην Αθήνα. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τηλέφωνο επικοινωνίας 6941553423

 


11-1-2016

Ζητείται Ιατρός Ειδικότητας Παθολογίας.

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας "ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ" στην Καλαμάτα, ζητά Ιατρό Ειδικότητας Παθολογίας για πρωινή οκτάωρη απασχόληση με μικτές αποδοχές 2500 ευρώ. Ο προσληφθείς Ιατρός θα έχει και την προαιρετική επιλογή να εκτελεί εφημερίες στο Κέντρο, με αποδοχές ύψους 150 ευρώ ανά εφημερία. Επισημάνεται πως ο Ιατρός δύναται να ασκεί παράλληλα και την απασχόληση του στο ιδιωτικό του Ιατρείο. Αποστολή βιογραφικού και πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 6951684806

 


4-1-2016

Ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ για ενίσχυση μονάδων υγείας του Ανατολικού Αιγαίου, για την αντιμετώπιση της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης με τη χρηματοδότηση του ISF, διάρκειας 8 μηνών.

 


23-12-2015

Ζητείται ακτινολόγος για διαγνωστικό κέντρο στην επαρχία, αποστολή βιογραφικών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 21-12-2015

Η ιατρική εταιρία medusa ζητά ιατρούς με κλινική εμπειρία για παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Πλήρης απασχόληση. Απαραίτητες προϋποθέσεις η γνώση ξένων γλωσσών και η ευχέρεια επικοινωνίας. Υψηλές αποδοχές. Αποστολή βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6978990352

 


21-12-2015

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος, θέλοντας να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες για παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής και ψυχοκοινωνικής περίθαλψης των προσφυγικών πληθυσμών, αναζητούμε έμμισθους συνεργάτες με τις κάτωθι ειδικότητες προκειμένου να στελεχώσουμε τα ιατρικά κλιμάκιά μας σε διάφορα προγράμματα επείγοντος χαρακτήρα στα σημεία δραστηριοποίησής μας ανά την Ελλάδα:
- Ιατρούς (ειδικευμένους ή όχι)
- Νοσηλευτές
- Κοινωνικούς Λειτουργούς / Ψυχολόγους

Οι λεπτομέρειες συνεργασίας θα συζητηθούν εκ του σύνεγγυς με όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας το συντομότερο δυνατό, αποστέλλοντας βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για άμεση συνεργασία».

 


21-12-2015

Ζητούνται ιατροί Κλινικών Ειδικοτήτων για παροχή ιατρικών συμβουλευτικών υπηρεσιών προς το εξωτερικό, μέσω συστημάτων τηλεϊατρικής. Απαραίτητη η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 


11-12-2015

Τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια <<Βιοδιάγνωση>> ζητούν Ιατρό Μικροβιολόγο Βιοπαθολόγο για μόνιμη εργασία εγκατάσταση στην Αρχαια Ολυμπια Ηλείας καθώς και στο νησί της Ζακύνθου.
Προσφέρεται άμεση πρόσληψη!Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο λειτουργίας των εργαστηρίων Πλέσσα Ανδρέα στα τηλέφωνα 6979362377 6983431734 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


8-12-2015

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Ευρωπαϊκή
Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) προκήρυξε μία (1) θέση
για Ιατρό-ερευνητή στην βάση "CONCORDIA" της Ανταρκτικής.

Επισημαίνεται ότι ήδη δύο (2)
μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Πολικών Ζωνών (ΕΛΕΠΟΖ) - Ιατροί Ερευνητές - έχουν συμμετάσχει στο
παρελθόν σε αντίστοιχα προγράμματα.

Παρακαλούμε όπως μέσω του
επιστημονικού συλλόγου σας ενημερωθούν όσοι Έλληνες Ιατροί ενδιαφέρονται να
συμμετάσχουν στο προαναφερόμενο ερευνητικό πρόγραμμα. Για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες, οι
ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ΕΛΕΠΟΖ (e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), προκειμένου τους φέρουμε σε επαφή με τα μέλη μας που
έχουν ήδη αποσταλεί μέσω ESA στην
βάση "CONCORDIA" της Ανταρκτικής.

Επιπλέον
πληροφορίες παρέχονται μέσω του συνδέσμου : http://www.esa.int/Our_Activities/Human_Spaceflight/Concordia/Are_you_a_doctor_with_the_right_stuff

 

 


7-12-2015

Αναζητούμε συνεργασία με Ιατρό Aκτινολόγο για την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


7-12-2015

MEDNET GREECE S.A. - MEDICAL CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE

 


7-12-2015

Ζητείται ΙΑΤΡΟΣ με ειδικότητα Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής για εργασία σε ιατρείο χρόνιων νοσημάτων, πλήρης απασχόληση, πενθήμερο, προσόντα άριστη γνώση αγγλικών και υπολογιστών, μη καπνιστής, βιογραφικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3646084 12.00 - 19.00 εκτός Παρασκευής 10.00-17.00

 


7-12-2015

Η ιατρική εταιρεία IASSIS Medical Ε.Π.Ε. , ζητά ιατρούς, με ή χωρίς ειδικότητα, για εργασία χειμερινούς και καλοκαιρινούς μήνες σε ιατρεία στη Ζάκυνθο. Αμοιβή ικανοποιητική. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τηλέφωνο επικοινωνίας 6941553423

 


27-11-2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MED LIFE Α.Ε., ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΡΟΔΟ, ME ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΡΟΔΟ KAI ΚΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ
ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ,

ΖΗΤΑΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ
ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ, ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΗΤΑΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ
ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΜΑΡΤΙΟ - ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2016.

AΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ: e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 697 7200960, 2241060282

 


26-11-2015

ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ με έδρα την Μύκονο αναζητά Παθολόγο για μόνιμη συνεργασία , για την στελέχωση του αντίστοιχου ιατρικού τμήματος, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 22890/27303

 


24-11-2015

 

ΙΑΤΡΙΚΗ Εταιρεία στην Κηφισιά, ζητά ιατρούς συνεργάτες για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους εντός του κέντρου με ειδικότητα ενδοκρινολόγου.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


23-11-2015

Όμιλος εταιριών με ηγετική θέση στο χώρο της Υγείας επιθυμεί συνεργασία με:

o ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (κωδικός θέσης: ΧΟΡ – 06)
o ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ (κωδικός θέσης: ΚΡΔ – 31)
o ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ (κωδικός θέσης: ΑΚΤ – 10)
o ΒΙΟΠΑΘΑΘΟΛΟΓΟΥΣ (κωδικός θέσης: ΜΙΚ – 02)

Απαραίτητα προσόντα:
• Πτυχίο Α.Ε.Ι. Ιατρικής
• Επιθυμητή η γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας

Προσφέρονται:
• Προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης καριέρας σε ένα σύγχρονο και αξιοκρατικό περιβάλλον
• Άριστες συνθήκες εργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, αναφέροντας τον κωδικό, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


18-11-2015

Ζητείται Γενικός Ιατρός (Ορθοπεδικός,Παιδίατρος,Παθολόγος) και Ιατρός Άνευ Ειδικότητας για Μόνιμη Συνεργασία για το Νησί της Κώ.
Επίσης ζητείται Ιατρός Άνευ Ειδικότητας για την Θερινή Σεζόν 2016.
Απαραίτητη Γνώση Αγγλικών.
• Πολύ καλές αποδοχές,Ασφάλιση(ΤΣΑΥ+ΙΚΑ),Διαμονή.

Αποστολή Βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22420-67160
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 10:00 έως 13:00
Τρίτη-Πέμπτη: 10:00 έως 13:00 & 17:00 έως 19:30

 


17-11-2015

Όμιλος εταιριών με ηγετική θέση στο χώρο της Υγείας επιθυμεί συνεργασία με:

o ΙΑΤΡΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ (κωδικός θέσης: ΑΚΤ – 02

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, αναφέροντας τον κωδικό, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


16-11-2015

Η ιατρική εταιρία medusa ζητά ιατρούς με κλινική εμπειρία για παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Πλήρης απασχόληση. Απαραίτητες προϋποθέσεις η γνώση ξένων γλωσσών και η ευχέρεια επικοινωνίας. Υψηλές αποδοχές. Αποστολή βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6978990352

 


11-11-2015

ΙΑΤΡΙΚΟ Κέντρο στην Κηφισιά, ζητά ιατρούς συνεργάτες για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους εντός του κέντρου με ειδικότητα ενδοκρινολόγου.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


9-11-2015

Μικροβιολόγος - βιοπαθολόγος ζητείται από το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο <<Βιοδιαγνωση>> στην Κω (Νομός Δωδεκανήσου)για μόνιμη εργασία, άμεση πρόσληψη μισθός 2000 ευρώ καθαρές απολαβές 6979/362377, 22420/2220.

 

 


4-11-2015

Ζητείται ειδικός παθολόγος ή ειδικός στη γενική / οικογενειακή ιατρική. Η θέση αφορά γιατρούς που ενδιαφέρονται στη διαχείριση και θεραπεία χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων. Ο γιατρός που θα προσληφθεί θα εκπαιδευτεί στην κλινική εφαρμογή της Μεταβολομικής Ιατρικής (Metabolomic Medicine): η Μεταβολομική ιατρική είναι η επιστήμη που μελετάει τα παράγωγα των χημικών αντιδράσεων μέσα στα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού τους μεταβολίτες και ανιχνεύει βιοχημικές διαταραχές και ελλείψεις( http://www.drtsoukalas.com/subject.php?id=130 ).
Ο ιδανικός υποψήφιος χρειάζεται να διαθέτει ισχυρό ενδιαφέρον για τον ασθενή, υψηλή ικανότητα επικοινωνίας, εμπειρία στη συγγραφή επιστημονικών δημοσιεύσεων και άριστη γνώση Αγγλικών. Μπορείτε να στείλετε βιογραφικό σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 


2-11-2015

Η ιατρική εταιρία ‘’medusa’’ ζητά ιατρούς με κλινική εμπειρία για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Πλήρης ή μερική απασχόληση. Απαραίτητες προϋποθέσεις η γνώση ξένων γλωσσών και η ευχέρεια επικοινωνίας. Υψηλές αποδοχές. Αποστολή βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6978990352

 


27-10-2015

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ MEDICA

Ζητούνται ιατροί συνεργάτες σε πλήρες εξοπλισμένο Πολυιατρείο στον Άγιο Στέφανο των κάτωθι ειδικοτήτων.

• Ενδοκρινολόγος

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946797944
Δημήτρης Μενδρινός.

 


26-10-2015

Ιατρος μικροβιολόγος - βιοπαθολόγος ζητείται από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο στην Κω (Νομός Δωδεκανήσου)για μόνιμη εργασία, άμεση πρόσληψη ικανοποιητική αμοιβή!Τηλέφωνα επικοινωνίας 6979/362377, 22420/22200.
Αποστόλη βιογραφικών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


22-10-2015

Ζητείται ειδικευμένος Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης για συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο στον νομό Κοζάνης, με σκοπό τη διενέργεια- γνωμάτευση υπερηχογραφημάτων, triplex και τη γνωμάτευση εξετάσεων μαστογραφίας, ακτινογραφιών.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ζητείται ειδικευμένος Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης για συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο στον νομό Καβάλας, με σκοπό τη διενέργεια- γνωμάτευση υπερηχογραφημάτων, triplex και τη γνωμάτευση εξετάσεων μαστογραφίας, ακτινογραφιών.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


14-10-2015

Ζητούνται από το Ιατρόπολις Μαγνητική Τομογραφία ΑΕ έμπειροι ακτινοδιαγνώστες για MRI και CT τηλ. 2106796260 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


12-10-2015

ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ με έδρα την Μύκονο αναζητά Παθολόγο και Γενικό Χειρούργο για την στελέχωση του αντίστοιχου ιατρικού τμήματος, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 22890/27303


12-10-2015

Ζητείται ειδικός παθολόγος ή ειδικός στη γενική / οικογενειακή ιατρική. Η θέση αφορά γιατρούς που ενδιαφέρονται στη διαχείριση και θεραπεία χρονίων νοσημάτων. Ο γιατρός που θα προσληφθεί θα εκπαιδευτεί στην κλινική εφαρμογή της ταχύτερα αναπτυσσόμενης επιστήμης στο χώρο της ιατρικής, Metabolomics, με βάση το εγκεκριμένο προγράμμα του European Institute of Nutritional Medicine, E.I.Nu.M. (αναγνώριση συνεχόμενης ιατρικής εκπαίδευσης: 30 CME credits). Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να διαθέτει ισχυρό ενδιαφέρον για τον ασθενή, υψηλή ικανότητα επικοινωνίας, εμπειρία στη συγγραφή επιστημονικών δημοσιεύσεων, άριστη γνώση αγγλικών. Η γνώση της Ιταλικής ή/και της Γερμανικής γλώσσας θα αξιολογηθούν ως επιπλέον προσόντα. Λόγω της συνεργασίας με κλινικές του εξωτερικού (Ιταλία / Ελβετία) είναι απαραίτητη η δυνατότατα μετακίνησης και εκτός έδρας κάποιες ημέρες κάθε μήνα. Αν είστε νέος γιατρός που επιθυμείτε να κάνετε καριέρα και να διεξάγετε κλινικό ερευνητικό έργο στον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τομέα της ιατρικής, την Metabolomic Medicine, στείλτε βιογραφικό σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


 

Παλαιότερες θέσεις ιδιωτικού τομέα

Ι.Σ.Α. Web TV

WebTVYoutube

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Εκστρατεία πρόληψης CA παχέος εντέρου
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή