Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ,για συγκέντρωση φαρμάκων για τους ανήμπορους συμπολίτες μας ,στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ.

Περισσότερες από 20 σακούλες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό, ορθοπαιδικά βοηθήματα και ένα αναπηρικό αμαξίδιο συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Ιλίσια, το περασμένο Σάββατο. Τη διαδικασία για τη συλλογή φαρμάκων επιμελήθηκαν οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

"Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με μοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τα φάρμακα που διέθεταν ή αγόρασαν. Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που πάλι έδωσαν παράδειγμα ανθρωπιάς για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο. Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας όσο η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει αυτούς τους ανθρώπους", ανέφερε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

Σημειώνεται ότι οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής θα βρίσκονται το ερχόμενο Σάββατο 22 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων στην οδό Ασκληπιού και θα συγκεντρώνουν φάρμακα από τις 10π.μ έως τις 2μ.μ.

Για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α.  Ο Γεν. Διευθυντής της ΜΚΟ   «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

 

Γιώργος Πατούλης                      Κωνσταντίνος Δήμτσας

 

8 10 2016 marousi farmakaΙ.Σ.Α. Web TV

WebTVYoutube

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Εκστρατεία πρόληψης CA παχέος εντέρου
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή