images/logo-sillogou3.jpg
Εκτύπωση

 

Την έμπρακτη στήριξή του στο δοκιμαζόμενο λαό της Συρίας έδειξε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το Ιατρείο παρέδωσε στην Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας- Συρίας, δεκαπέντε κούτες με υγειονομικό υλικό και φάρμακα .Πρόκειται κυρίως για ενέσιμα φάρμακα νοσοκομειακής χρήσης για σοβαρές παθήσεις, τα οποία θα αποσταλούν σε Μονάδες υγείας της Συρίας. Σημειώνεται ότι ο ΙΣΑ είχε αναπτύξει συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Συρίας και έχει δηλώσει τη πρόθεσή του να συνδράμει.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Δημιουργούμε μία γέφυρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για να στηρίξουμε το λαό της Συρίας που δοκιμάζεται. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και οι γιατροί της Αθήνας αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας».

Τα φάρμακα παρέλαβαν εκ μέρους της Επιτροπής ο κος Αλέξανδρος Ζαναντάκης και η κυρία Δήμητρα Ρούλια οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Ο Γεν. Διευθυντής της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Γιώργος Πατούλης           Κωνσταντίνος Δήμτσας


 

22 3 2017 farmaka syria