Συνάντηση με τον Τομεάρχη Υγείας της Ένωσης  Κεντρώων Ι. Σαρίδη είχαν  σήμερα ο  πρόεδρος Γ. Πατούλης και μέλη  του Δ.Σ  ΙΣΑ ,προκειμένου να τον ενημερώσουν  για το αναχρονιστικό και αντιδημοκρατικό Σχέδιο Νόμου, για την ιατρική νομοθεσία που  έδωσε σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Υγείας.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά  Ν. Πλατανησιώτης και η αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης  Μ. Χατζηδημητρίου καθώς και τα μέλη του Δ.Σ του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκος (ταμίας) , Α. Βασιλείου (γ. γραμματέας) και Ι. Γαλανόπουλος.

Οι εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων τόνισαν την ανάγκη να παραμείνει ηχηρή η φωνή του ιατρικού σώματος και παρέδωσαν στον Τομεάρχη Υγείας της Ένωσης Κεντρώων, τις προτάσεις των Ιατρικών Συλλόγων, για τον πραγματικό εκσυγχρονισμό της ιατρικής νομοθεσίας  μέσα σ ένα πλαίσιο δημοκρατικό.

Από την πλευρά του ο κος Ι. Σαρίδης δήλωσε ότι κατανοεί πλήρως τις ενστάσεις των Ιατρικών Συλλόγων, για το Σχέδιο Νόμου που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση και επεσήμανε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα η Ένωση Κεντρώων θα πάρει θέση για το θέμα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                          ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


 

5 9 17 enimerwsi enosi kentrwwn s

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

WebTVYoutube
prosfores-gia-meli-isa
P.O.S. για τα μέλη του Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή