Προς
Τον Υπουργό Υγείας
Κο Ανδρέα Ξανθό
Αριστοτέλους 17
ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, 25.10.2017

         ΑΠ 23585

Θέμα: Αίτημα του Δ.Σ. για ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνάντηση για το ζήτημα συμψηφισμού Clawback & Rebate

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

         Ο Πρόεδρος. κ. Γεώργιος Πατούλης και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.  ζητούν ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνάντηση, προκειμένου από κοινού να βρεθεί λύση για τα ζητήματα, τα οποία αναμφίβολα προκύπτουν από την αιφνιδιαστική απόφαση για συμψηφισμό των οφειλών του ΕΟΠΥΥ, με το ποσό rebate και clawback που οφείλει ο κάθε πάροχος – ιατρός για τα έτη 2013 και εφεξής.   Η απόφαση αυτή αναμένεται να φέρει σε απόγνωση χιλιάδες συμβεβλημένους εργαστηριακούς ιατρούς , ενώ στη συνέχεια θα οδηγήσει στη διακοπή της λειτουργίας των μεσαίων και μικρών διαγνωστικών εργαστηρίων, καθώς θα είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν στις πληρωμές.

Κύριε Υπουργέ,

         Ο Ι.Σ.Α. που εκπροσωπεί περισσότερους από το 50% του συνόλου των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιατρών της Χώρας, κάνει έκκληση και προσβλέπει στη δική σας στήριξη, λόγω και της ιατρικής σας ιδιότητας, ώστε να λάβουν χώρα ενέργειες που θα αποτρέψουν την καταστροφή των εργαστηριακών ιατρών από μία αιφνιδιαστική και άνιση μεταχείριση έναντι των λοιπών οφειλετών του δημοσίου και με σκοπό να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των μικρομεσαίων φορέων Π.Φ.Υ.

            Αναμένοντας την άμεση ανταπόκριση σας, παραμένουμε στη διάθεση σας για μία γόνιμη συνεργασία επί του καίριου ως άνω προβλήματος.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                          ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

WebTVYoutube
prosfores-gia-meli-isa
P.O.S. για τα μέλη του Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή