Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σήμερα η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ.

Δεκάδες σάκοι φάρμακα συλλέχθηκαν στον Ιερό Ναό Άγιου Θεράποντος Ζωγράφου με την παρουσία του Προέδρου του ΙΣΑ κ. Γ. Πατούλη και των εθελοντών του ιατρείου κοινωνικής αποστολής του ΙΣΑ και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και ειδικότερα της κ. Κ. Περρέα , Μ. Παιδονόμου, Β. Παπαδοπούλου, Α. Παπαπροκοπίου και Ε. Δασκαλοπούλου. Στο πνευματικό κέντρο Ρουμελιωτών- ΝΠΙΔ κοινωφελές ίδρυμα συγκεντρώθηκαν δεκάδες φάρμακα και τρόφιμα. Στην κοινωνική αυτή δράση συνέδραμαν ο πρόεδρος του ΙΣΑ, το προεδρείο του κοινωφελούς ιδρύματος, η Ιατρός κ. Ε. Μελιάδου και άλλοι εθελοντές του ιατρείου κοινωνικής αποστολής.

Ο Γ. Πατούλης δήλωσε: "Στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος Ζωγράφου οι πολίτες συνέδραμαν δίνοντας τον "οβολό" τους, το φάρμακο τους για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας, δίνοντας για άλλη μια φορά ηχηρό μήνυμα αλτρουισμού στη πολιτεία! Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με την Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και το ΣΚΑΙ θα συνεχίσουν με μεγαλύτερες ταχύτητες τις κοινωνικές δράσεις τους, μέχρι το κράτος να αναλάβει τις κοινωνικές ευθύνες του. Ευχαριστούμε θερμά και τον Σύνδεσμο Ρουμελιωτών που αυτό το Σάββατο αποτέλεσε πολύτιμο αρωγό του οδοιπορικού αλληλεγγύης συλλέγοντας με τους εθελοντές του ιατρείου μας τρόφιμα και φάρμακα για τους συμπολίτες μας που τα έχουν μεγάλη ανάγκη."  

« Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας. Επιτακτική ανάγκη προβάλλει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους», δήλωσε ο Γεν Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Δήμτσας

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 3. 00 το μεσημέρι. Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α.  Ο Γεν. Διευθυντής της ΜΚΟ   «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Γιώργος Πατούλης                      Κωνσταντίνος Δήμτσας


 

 

 farmaka-roumeliwtwn

farmaka-zwgrafou

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

WebTVYoutube
prosfores-gia-meli-isa
P.O.S. για τα μέλη του Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή