Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σήμερα η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ, όπου στην εκκλησία των Αγίων Πάντων συγκεντρώθηκαν 18 μεγάλοι σάκοι με φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.

Τη διαδικασία για τη συλλογή φαρμάκων επιμελήθηκαν οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής οι εθελοντές κυρία Μελιάδου,κ. Αναστασιάδου Έρση , και η κ. Παπαπροκοπίου.

"Η προσφορά του κόσμου και αυτή τη φορά ήταν συγκινητική. Συγκεντρώσαμε στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στη Καλλιθέα, 18 μεγάλες σακούλες φάρμακα, 2 αναπηρικά καροτσάκια και υγειονομικό υλικό για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ελπίδα στον συνάνθρωπο μας. Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν μέχρι η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Η κοινωνική πρόνοια αποτελεί στοιχείο πολιτισμού, έως όμως αυτό να γίνει κατανοητό εμείς θα συνεχίζουμε την ανθρωπιστική δράση μας ως Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με την ιερά Αρχιεπισκοπή και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.", ανέφερε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης.

« Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας. Επιτακτική ανάγκη προβάλλει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους», δήλωσε ο Γεν Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Δήμτσας

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 3. 00 το μεσημέρι. Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α.  Ο Γεν. Διευθυντής της ΜΚΟ   «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Γιώργος Πατούλης                      Κωνσταντίνος Δήμτσας

 

 farmaka kallithea1

farmaka kallithea2

farmaka kallithea3

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

WebTVYoutube
prosfores-gia-meli-isa
P.O.S. για τα μέλη του Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή