Κοντά στα παιδιά της Μήλου βρέθηκαν οι εθελοντές ιατροί του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά από κάλεσμα της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Δημάρχου Γεράσιμου Δαμουλάκη και μέλους του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.E.

Οι εθελοντές ιατροί του Ι.Σ.Α., , έκαναν παιδιατρικό και καρδιολογικό έλεγχο σε περισσότερα από 100 παιδιά του νησιού τα οποία πρόκειται να λάβουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες,

Η αποστολή αυτή στη Μήλο εντάσσεται στο πλαίσιο των οδοιπορικών υγείας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που αποσκοπούν στη στήριξη και την υγειονομική κάλυψη των νησιωτικών και ακριτικών περιοχών της χώρας και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε..

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης δήλωσε τα εξής: «Θα φτάσουμε μέχρι το τελευταίο άκρο της Ελλάδας για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ελπίδα στους κατοίκους των ακριτικών και νησιωτικών περιοχών της Ελλάδας που η πολιτεία έχει εγκαταλείψει, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις και προσπάθειες του Ι.Σ.Α. Θα δώσουμε μάχη για να εξασφαλιστεί η υγειονομική θωράκιση αυτών των περιοχών και να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Εφόσον το κράτος δεν μπορεί, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος μαζί με την επιστημονική κοινότητα, σε επίπεδο εθελοντισμού, θα βοηθά τις περιοχές αυτές».

 

Για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α.  Ο Γεν. Διευθυντής της ΜΚΟ   «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Γιώργος Πατούλης                      Κωνσταντίνος Δήμτσας

 odoiporiko rodos1

 odoiporiko rodos2

 

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

WebTVYoutube
prosfores-gia-meli-isa
P.O.S. για τα μέλη του Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή