Η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης, των πολιτών για τους πρόσφυγες συνεχίζεται καθώς για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν σήμερα , στο κάλεσμα για συγκέντρωση φαρμάκων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί μπορούμε για τους πρόσφυγες» που καλύπτει ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ειδικότερα συγκεντρώθηκαν 31 σακούλες με φάρμακα, στην ενορία της Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό και 29 σακούλες με φάρμακα στο εμπορικό κέντρο Galeria στη Γλυφάδα.

Στη δράση, στην οποία η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, συμμετείχαν εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

"Ευχαριστούμε από βάθους καρδίας όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με μοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τα φάρμακα που διέθεταν ή αγόρασαν. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η μεγάλη προσφορά τους για την ανακούφιση των προσφύγων που φιλοξενούνται στη χώρα μας. Μαζί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, έναν διεθνώς αναγνωρισμένο και με διεθνές κύρος φορέα ανθρωπιστικής βοήθειας και φιλανθρωπικού έργου, εγκαινιάζουμε μία συνεργασία με ισχυρή ανθρωπιστική διάσταση με στόχο οργανωμένα και συντεταγμένα να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική και έγκαιρη παροχή βοήθειας προς πρόσφυγες και μετανάστες σε διάφορους δήμους ανά την επικράτεια»."

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                   ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

16 3 2016 farmaka glyfada prosfyges4

16 3 2016 farmaka glyfada prosfyges1

 

isalogo

ell redcross

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

WebTVYoutube
prosfores-gia-meli-isa
P.O.S. για τα μέλη του Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή