Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. παρέστη o Πρόεδρος του Ι.Σ.Α., κ. Γιώργος Πατούλης προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο.

Στο χαιρετισμό του προς το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό ο κ. Πατούλης έδωσε τις θερμές ευχές του για ένα δημιουργικό νέο έτος με υγεία για όλους και εξήρε το έργο που επιτελείται από τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο, ενώ αναφερόμενος στο επίκαιρο ζήτημα που αφορά στην κυβερνητική ρύθμιση για το ασφαλιστικό, επισήμανε την ανάγκη να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος από το μηδέν, προκειμένου να δοθεί μία βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση που δεν θα εξοντώνει οικονομικά το επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας. Ο Γ. Πατούλης δήλωσε ότι: «Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. είναι αναγκαίο να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την πρόληψη των πολιτών και κάθε εργαζόμενος πρέπει να αποτελέσει κρίκο στην αλυσίδα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ειδικά στις ημέρες μας εξαιτίας των ζητημάτων που προκύπτουν από το προσφυγικό-μεταναστευτικό».

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές των παριστάμενων για τον καινούργιο χρόνο μαζί με τις ευχές τους για την ευόδωση των προσπαθειών του σε όλα τα πεδία δραστηριοποίησης.          

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

kopi pitas keelpno2

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή