Η ορντινάτσα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας Δημήτρης Βαρνάβας, εκτελώντας εντεταλμένη αποστολή που του ανάθεσε ο «εθνικός υβριστής» Π. Πολάκης, προέβη για άλλη μια φορά μέσα από την ιστοσελίδα της μαύρης και ρυπαρής προπαγάνδας Ygeianet, σε προσωπική επίθεση εναντίον μου, γιατί ενόχλησε η κριτική που άσκησα ως πρόεδρος του ΙΣΑ, σε κρίσιμα ζητήματα της Δημόσιας υγείας της χώρας.

Ο κάποτε λαλίστατος συνδικαλιστής που έχει μετατραπεί σε θλιβερό φερέφωνο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, αναρωτιέται για την πολιτική μου ταυτότητα ,καθώς τον έχει ενοχλήσει η κριτική που ασκώ σταθερά τα τελευταία πέντε χρόνια ως πρόεδρος του ΙΣΑ, στην εκάστοτε κυβέρνηση υπηρετώντας πρωτίστως το δημόσιο όφελος.

Είναι γεγονός ότι εκπροσωπώντας το Δ..Σ του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου της χώρας έχω ζητήσει διαχρονικά την παραίτηση αρκετών υπουργών Υγείας ( Α. Λυκουρέτζου, Μ. Σαλμά, Α. Λοβέρδου, Α. Γεωργιάδη κ.τ.λ), θέτοντας τη δημόσια υγεία και το καλό των συναδέλφων μου πάνω από μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Στον ΙΣΑ έχουμε αποδείξει ότι υπηρετούμε τις πολιτικές που είναι προς όφελος της πατρίδας μας και των συμπολιτών μας και αφήνουμε τις κομματικές ταυτότητες στον κ. Βαρνάβα που έχει υιοθετήσει δουλική συμπεριφορά ξεπουλώντας τη ψήφο των συναδέλφων του για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Σχετικά με τις απορίες που έχει για την αδειοδότηση στην οποία αναφέρεται του συνιστώ να ρωτήσει τους υπουργούς του Σύριζα Π. Κουρουμπλή και Α. Ξανθό που φρόντισαν να δρομολογηθεί η διαδικασία και να πληρωθεί το τίμημα από τη υφισταμένη τους διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και μάλιστα την ώρα που οι γιατροί είναι απλήρωτοι. (πατήστε εδώ για να δείτε πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του ΙΣΑ για το θέμα).

Η Γκεμπελική προπαγάνδα του κ. Βαρνάβα και των «αφεντικών» του, δεν πρόκειται να πτοήσει ούτε εμάς ούτε τους γιατρούς της Αθήνας τους οποίους έχουν στοχοποιήσει.

Ζητούμε να μας απαντήσουν οι κ.κ. Ξανθός και Πολάκης γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν ανακαλέσει την εν λόγω υπουργική απόφαση των Μ. Βορίδη και Λ. Γρηγοράκου, παρά προσπαθούν τώρα να καλύψουν τις ευθύνες τους, ρίχνοντας λάσπη;

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ι.Σ.Α.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή