Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (Σ.Ε.Κ.Ε.Ε.Λ.), αναφορικά με την μη αναγνώριση προϋπηρεσίας σε νεοπροσληφθέντες ιατρούς από το ΚΕΕΛΠΝΟ με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε ΜΕΘ και λοιπά τμήματα Νοσοκομείων της χώρας.

Ο Πρόεδρος κος. Πουλής, ο Γεν. Γραμματέας κος. Δελλής και ο Υπεύθυνος Γραφείου Προσωπικού και μέλος του Δ.Σ. κος. Ρουσάκης, συνάντησαν τον πρόεδρο του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, στον οποίο εξέθεσαν τα ζητήματα υποβάθμισης και καταπάτησης των δικαιωμάτων των ιατρών που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις ΜΕΘ, και τόνισαν ότι το Σωματείο που εκπροσωπούν επιθυμεί την συνεργασία και την στήριξη του ΙΣΑ λόγω του θεσμικού ρόλου που κατέχει στο χώρο της Υγείας.

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι ο ΙΣΑ είναι αρωγός σε συνεργασίες με φορείς που προασπίζουν και μάχονται για τα συμφέροντα και το κύρος των ιατρών, αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του ΙΣΑ.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ο ΙΣΑ πρόκειται να διερευνήσει το ζήτημα της μη αναγνώρισης της προϋπηρεσίας των συμβασιούχων ιατρών που υπηρετούν στις ΜΕΘ και θα πράξει τα δέοντα. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

9 2 2017 keelpno meth

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή