«Ο Τουρισμός Υγείας ως μοχλός ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας και η ανάδειξη της Ελλάδος σε κορυφαίο προορισμό 12 μήνες το χρόνο», είναι το θέμα μιας ενδιαφέρουσας διημερίδας που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, σε συνεργασία με το Δήμο Ιθάκης στις 26 και 27 Μαΐου 2017, στην Ιθάκη.

Στο Συνέδριο που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, της Υγείας, του Τουρισμού και του Επιχειρείν, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, καθώς και μέλη της κυβέρνησης.

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα θέματα του συνεδρίου, είναι ο Τουρισμός Υγείας και η Ελληνική Επιχειρηματικότητα, η παροχή πρότυπων υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών, η συμβολή της ομογένειας στην ανάδειξη της Ελλάδας στο επίκεντρο των ακαδημαϊκών επιστημονικών εξελίξεων καθώς και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας

Με αφορμή τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής:

«Ο Τουρισμός Υγείας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας για την επερχόμενη δεκαετία. Η επιστημονική κοινότητα και η τοπική αυτοδιοίκηση, σε συνεργασία με σημαντικές δυνάμεις από τον κλάδο της Υγείας και του Τουρισμού, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο να τοποθετήσουν τη χώρα μας, στο χάρτη της νέας αυτής αγοράς. Η Ελλάδα διαθέτει υψηλό επιστημονικό δυναμικό ενώ οι ιατρικές υπηρεσίες του τομέα Υγείας έχουν από τα πλέον υψηλά στάνταρντ παγκοσμίως. Τη σημαντική αυτή δυναμική η χώρα μας μπορεί και πρέπει να την αξιοποιήσει».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.


 

Για το πρόγραμμα της διημερίδας πατήστε ΕΔΩ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή