Ο ιατρικός τουρισμός και η προσπάθεια καθιέρωσης του Δήμου Αμαρουσίου ως Παγκόσμιου Προορισμού Τουρισμού Υγείας- Αθλητισμού – Πολιτισμού και Επιχειρείν είναι το θέμα της Συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει ο Πρόεδρος τoυ ΙΣΑ ,της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 και ώρα 13:00  το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), με αφορμή τη μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στην Ολυμπιακή Αγορά (Στοά Καλατράβα – ΟΑΚΑ), στις 19.30.

Παράλληλα, την ίδια μέρα θα ξεκινήσει επίσημα την έναρξη των δραστηριοτήτων του ο Όμιλος Unesco Βορείων Προαστίων Αττικής. Για το θέμα θα μιλήσει στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, η επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Β. Προαστίων Αττικής, Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη.

Με αφετηρία το Ολυμπιακό Συγκρότημα Αμαρουσίου, το χώρο που φιλοξενήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004, ξεκινά η οργανωμένη προσπάθεια για την ανάδειξη της πόλης του Αμαρουσίου ως πρότυπου τουριστικού προορισμού αλλά και μητροπολιτικού κέντρου της επιχειρηματικότητας.

Με όπλο τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης, την ιστορική της κληρονομιά και το ανθρώπινο δυναμικό της, το Μαρούσι φιλοδοξεί να αποτελέσει μέρος του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη. Το ξεκίνημα θα γίνει με μια σημαντική καλλιτεχνική εκδήλωση, με τη συμμετοχή του Γιώργου Χατζηνάσιου και 300 παιδιών από τμήματα χορωδιών.

Ταυτόχρονα, η εκδήλωση της 15ης Ιουνίου σηματοδοτεί και την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, δημιουργώντας από κοινού ένα μοναδικό πολιτιστικό υπερθέαμα που θα δώσει μεγαλύτερη πνοή στο κοινό όραμα και θα εμπνεύσει στο μέλλον τις προσδοκίες των παιδιών .

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Επίσης, μεγάλος αριθμός υποστηρικτών και χορηγών – επιχειρήσεων γίνονται κοινωνοί της εν λόγω πρωτοβουλίας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο (είσοδος ελεύθερη) ενώ την παρουσίαση θα έχει ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Παπαδάκης.

Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες:

  • Σπύρου Λάμπρου (Διεύθυνση: Σπύρος Λάμπρου)
  • Εθνικών Ωδείων Αμαρουσίου - Ηρακλείου (Διεύθυνση: Εύη Χλωρού)

ConAnima (Διεύθυνση: Ιουλία Τζαννετουλάκου)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή