Μια σημαντική εκδήλωση, για την παρουσίαση της έκδοσης του ιστορικού Λευκώματος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών 1924-2016,πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο "Cotsen Hall" της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, Αναπήρων Πολέμου 9, Κολωνάκι (Μετρό ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ).

Στο Λεύκωμα αποτυπώνεται η πολυσχιδής δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου αιώνα και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

«Προχωρήσαμε στην έκδοση του «Ιστορικού Λευκώματος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών 1924 - 2016», γιατί θέλουμε να τιμήσουμε την ιστορική διαδρομή επιστημονικής και κοινωνικής προσφοράς του ΙΣΑ και μέσα από αυτήν τιμούμε όχι μόνον τον Σύλλογο μας, αλλά και τον κάθε ιατρό ξεχωριστά, που ασκούσε και ασκεί ακόμη και σήμερα, παρά τις δύσκολες συνθήκες, με αυταπάρνηση το ιατρικό του λειτούργημα», σχολίασε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πρόκειται να γίνει απονομή τιμητικών διακρίσεων σε προσωπικότητες που έχουν διακριθεί για το έργο τους.

Σημειώνεται ότι σε όλους τους παρευρισκόμενους πρόκειται να διατεθεί το λεύκωμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.


 

Για την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

WebTVYoutube
prosfores-gia-meli-isa
P.O.S. για τα μέλη του Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή