Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Ιατρικού Συλλόγου Καλύμνου, για τη στήριξη του Περιφερειακού Ιατρείου Πανόρμου και  δώρισε έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή, για να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Παράλληλα το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής απέστειλε φάρμακα και υγειονομικό υλικό που είχε ανάγκη το Περιφερειακό Ιατρείο.

Στην ευχαριστήρια επιστολή της προς τον ΙΣΑ ,η υπεύθυνη του Περιφερειακού Ιατρείου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της ,για το ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξη του ΙΣΑ ,ο οποίος συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του Π.Ι προς όφελος του Καλυμνιακού λαού.

Σχολιάζοντας το θέμα ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής:

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη στήριξη των ανήμπορων συμπολιτών μας. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, θα δώσει μάχη για να στηρίξει τις δομές υγείας των νησιωτικών και ακριτικών περιοχών της χώρας ,οι οποίες αποτελούν καταφύγιο για τους συνανθρώπους μας. Δίνουμε μια υπόσχεση ψυχής όλοι μαζί να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για εκείνους που μας έχουν την ανάγκη μας»

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                          ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή