Γ. Πατούλης: «Άσος για την Ελλάδα ο Τουρισμός Υγείας»

Υπό τη διοργάνωση του ΙΣΑ  και της ΚΕΔΕ Συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας στις 25 και 26 Νοεμβρίου στη Μελβούρνη

Τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του Τουρισμού Υγείας στη χώρα μας ανέπτυξε  Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Παρασκήνιο».  Ειδικότερα ο κ. Πατούλης επισήμανε, μεταξύ άλλων, πως  ο συγκεκριμένος τομέας μπορεί να συμβάλλει αφενός στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και αφετέρου στην ποιοτική βελτίωση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος αλλά και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Με στόχο να καταστεί η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, τοπική αυτοδιοίκηση, επιστημονική κοινότητα αλλά και ο επιχειρηματικός κόσμος ενώνουν  τις δυνάμεις τους σε μία γόνιμη συνεργασία, αναφέρει, και σημειώνει πως σε αυτή την προσπάθεια είναι πολύτιμη και η συμβολή της ομογένειας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΙΣΑ αναφέρθηκε στο σημαντικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί  για τον ιατρικό τουρισμό σε συνεργασία του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας,  την ερχόμενη εβδομάδα, 25-26 Νοεμβρίου  στη Μελβούρνη, μία πόλη με την μεγαλύτερη ελληνική ομογένεια σε όλο τον κόσμο. Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν Έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες, μέλη της ελληνικής κυβέρνησης καθώς και επιχειρηματίες ομογενείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Καταλήγοντας  ο κ. Πατούλης εστίασε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας στον τομέα αυτό όπως είναι το χαμηλό κόστος υπηρεσιών καθώς και το υψηλού επιπέδου επιστημονικό προσωπικό. « Η χώρα μας αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τον Τουρισμό Υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΓΡΑΦΕΙ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

Για την συνέντευξη πατήστε ΕΔΩ

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή