images/logo-sillogou3.jpg

Την Δευτέρα 04.12.2017 και ώρα 12:30, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους ιερούς πατέρες της Αρχιεπισκοπής, υπό την ευλογία και με την παρουσία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, στο Ρουφ (Μεγ. Βασιλείου 15 – Κεραμεικός).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της λήψης μέριμνας υγείας για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οι οποίες απευθύνονται στους Ιερούς Ναούς της Αθήνας  για την συνδρομή τους. Ειδικότερα, πρόκειται να ανακοινωθεί η υλοποίηση από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ενός προγράμματος προληπτικής ιατρικής και διενέργειας εξετάσεων ειδικά για της ευπαθείς ομάδες των Ιερών Ναών.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην ανωτέρω συνάντηση, στην οποία το παρόν θα δώσουν ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Γενικός Διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Κ. Δήμτσας και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γεώργιος Πατούλης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.