Το  σημαντικό έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, εξήρε  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με αφορμή  τη συμπλήρωση 10 ετών διακονίας του στον αρχιεπισκοπικό θρόνο.

 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Αρχιεπίσκοπος βράβευσε για την προσφορά της,  την  κυρία Ελ. Μελιάδου, υπεύθυνη του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, που αποτελεί σύμπραξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με το Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Τον Αρχιεπίσκοπο, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχηγοί των κομμάτων του Κοινοβουλίου, ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, και πλήθος βουλευτών, σύσσωμη η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, πρυτάνεις, ακαδημαϊκοί, διευθυντές υπηρεσιών της Συνόδου και της Αρχιεπισκοπής, κληρικοί και πλήθος κόσμου.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, τόνισε τα εξής:

« Είναι συγκινητική, η βράβευση της υπεύθυνης του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής κ. Μελιάδου, στο πρόσωπο της οποίας, ο  Αρχιεπίσκοπος τίμησε όλους τους εθελοντές του Ιατρείου που έχουν προσφέρει  προσωπικό χρόνο και κόπο, για να κάνουν εφικτό το όραμά μας και  να δημιουργήσουν μια πρότυπη δομή, για τους ανήμπορους συμπολίτες μας. Πετύχαμε να καταστήσουμε το Ιατρείο μας καταφύγιο, για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους  μας ,που είχαν την ατυχία όχι μόνον να χτυπηθούν από την κρίση,  αλλά και να χάσουν τη δυνατότητά τους να αντιμετωπίσουν με πληρότητα και συνέπεια τα προβλήματα υγείας .Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να έχει ο κάθε συνάνθρωπός μας ,τη φροντίδα και την αγάπη που χρειάζεται.».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

8 2 2018 ekdilwsi arxiepiskopos1

8 2 2018 ekdilwsi arxiepiskopos2

 8 2 2018 ekdilwsi arxiepiskopos3


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή