Στην ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, παρέστη ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης ,το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στη ΛΑΕΔ.

Στο χαιρετισμό του  ο Γ. Πατούλης, πρόεδρος  ΙΣΑ ,ΚΕΔΕ  και επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων , αναφέρθηκε  στις  Ένοπλες Δυνάμεις, για τις οποίες η χώρα μας είναι υπερήφανη.

«Στις δύσκολες συγκυρίες που περνάει η Ελλάδα ,οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν πυλώνα που εγγυάται την σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας. Οι απόφοιτοι της ΣΣΑΣ  αποτελούν άριστο επιστημονικό δυναμικό και επιτελούν το καθήκον τους υποστηρίζοντας τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας» ,τόνισε ο κ. Πατούλης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων Φ. Πατσουράκος, βράβευσαν τον αρχηγό της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων ,στο πρόσωπο του οποίου τίμησαν όλους τους μαθητές της Σχολής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων πρώην και νυν αρχηγοί υγειονομικού , οικονομικού, δικαστικού και στρατολογικού των Ενόπλων Δυνάμεων και εν ενεργεία διευθυντές  στρατιωτικών νοσοκομείων .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                          ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

3 3 2018 kopi pitas SSAS1

 3 3 2018 kopi pitas SSAS2

3 3 2018 kopi pitas SSAS3


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή