Σημαντική παρουσία είχε το International Health Tourism Center (IHTC), στο Διεθνές Συνέδριο Βαλκανικών Χωρών για τον Τουρισμό Υγείας που πραγματοποιήθηκε στην Πρίστινα, στις 4 Μαΐου 2018.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Γ. Πατούλης, πρόεδρος του ΙΣΑ, του IHTC, και του ΕΛΙΤΟΥΡ, παρουσίασε τα αποτελέσματα από τις διεθνείς δράσεις του Κέντρου και αναφέρθηκε στην θέση που έχει κατακτήσει στην παγκόσμια αγορά του τουρισμού υγείας.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η ένταξη στο International Health Tourism Center, των Εθνικών δομών του τουρισμού υγείας της Ρουμανίας και της Αλβανίας ενώ έχει ήδη δρομολογηθεί η ένταξη των εθνικών δομών της Ιταλίας, της Σερβίας και της Κύπρου.

Σχολιάζοντας το θέμα ο Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Το International Health Tourism Center διευρύνει τις συνεργασίες του στις διάφορες χώρες κερδίζοντας όλο και πιο σημαντική θέση στον τομέα του παγκόσμιου τουρισμού υγείας . Στόχος μας είναι η Ελλάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ειδικά στην περιοχή των Βαλκανίων και να δημιουργηθούν συνεργασίες και συνέργειες με φορείς άλλων χωρών που θα αυξήσουν τη δυναμική της χώρα μας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IHTC 5 5 2018 1

IHTC 5 5 2018 2


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή