Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε στις 25 Μαΐου τίθεται σε ισχύ ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR General Data Protection Regulation, No 679/2016).

Ο ΙΣΑ διατηρεί σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς θα πρέπει να μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας, για τα θέματα που σας αφορούν προσωπικά, εσάς, το ιατρείο σας, την εγγραφή σας στο μητρώο του ΙΣΑ κα.

Στην ετήσια δήλωσή σας προς τον ΙΣΑ καλείστε πάντα να μας δηλώσετε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε email ή/και sms.  Η δήλωση αυτή δεν αφορά την επικοινωνία για τα ανωτέρω προσωπικά ζητήματα της εγγραφής σας, αλλά ενημερώσεις του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, που αφορούν:

  • Σημαντικές ανακοινώσεις, δράσεις και ενέργειές του προς δημόσιες ή άλλες αρχές για τη διασφάλιση των επαγγελματικών σας συμφερόντων ή τη δημόσια υγεία.
  • Προσεχείς επιστημονικές εκδηλώσεις, σεμινάρια ή συνέδρια ή άλλες εκδηλώσεις του ΙΣΑ.
  • Τρέχουσες εξελίξεις.

Στις νέες ετήσιες δηλώσεις που θα υποβάλλονται εφεξής θα ζητείται από τα μέλη μας να δηλώσουν ρητώς εάν επιθυμούν να λαμβάνουν τις ανωτέρω ενημερώσεις. Εάν δεν δηλώσουν ότι επιθυμούν, οι ανακοινώσεις δεν θα στέλνονται. Επομένως, για να υπάρχει ενιαία πολιτική για όλα τα μέλη του Συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν ήδη υποβάλει τη δήλωσή τους, θα ερωτηθείτε τις προσεχείς ημέρες εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ανακοινώσεις.

Εάν απαντήσετε θετικά, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τις ανακοινώσεις του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Εάν δεν απαντήσετε, θα σημαίνει ότι δεν αποδέχεστε την αποστολή ενημερώσεων, επομένως θα διακοπεί η αποστολή τους προς εσάς. Σε κάθε περίπτωση, όμως τα στοιχεία σας θα παραμείνουν στο μητρώο, όπως τα δηλώνετε για τους σκοπούς τήρησης του Μητρώου και επικοινωνίας για ζητήματα που αφορούν την εγγραφή σας, εφόσον απαιτηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η δυνατότητα απεγγραφής σας παρέχεται σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που αποστέλλουμε, όπως και στο παρόν, επιλέγοντας «unsubscribe» στο κάτω μέρος του παρόντος.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                          ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

Youtube
prosfores-gia-meli-isa

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή