Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζοντας τη βαθιά λύπη και την συμπαράστασή του στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές προτίθεται να εκπονήσει  Σχέδιο Δράσης, με στόχο την υποστήριξή τους και τη συμβολή στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών τους.

Στο πλαίσιο αυτό εθελοντές γιατροί του ΙΣΑ που έχουν ειδικότητες  σχετικές με αυτές που είναι αναγκαίες για την αντιμετώπιση των εγκαυματιών  - όπως είναι οι πλαστικοί χειρουργοί – προτίθεται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους συνδράμοντας το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων που προσπαθούν με αυταπάρνηση να ανταποκριθούν στις τεράστιες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.

 Οι εθελοντές γιατροί του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ είναι σε ετοιμότητα ενώ σήμερα απεστάλησαν φάρμακα και υγειονομικό  υλικό στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που συντονίζει τις προσπάθειες για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των πληγέντων.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Η σκέψη μας βρίσκεται στους ανθρώπους που χάθηκαν και στις περιουσίες τους που έγιναν στάχτη μέσα σε μία νύχτα.

Ο ΙΣΑ πρόκειται να εκπονήσει Σχέδιο Δράσης για την υποστήριξη των πυροπαθών και την κάλυψη των αναγκών τους ενώ θα στηρίξει τις Μονάδες Υγείας τόσο με  ανθρώπινο δυναμικό όσο και με ιατρικοφαρμακευτικό υλικό. Θα είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη με όλα τα μέσα που διαθέτουμε.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

Youtube
prosfores-gia-meli-isa

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή