Θέμα: Στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 25 χρόνων λειτουργίας της Παιδιατρικής Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων λειτουργίας της Παιδιατρικής Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γ. Πατούλης .

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Μονάδας που λειτουργεί με τα πλέον υψηλά επιστημονικά στάνταρ ,στο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η Ελπίδα» και εξήρε την προσφορά της προέδρου του Συλλόγου και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

«Το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η ΕΛΠΙΔΑ», αποτελεί ένα ενδεικτικό παράδειγμα προσφοράς, ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Όταν υπάρχουν συνάνθρωποί μας και προσωπικότητες όπως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη που προσφέρουν έμπρακτα την αγάπη τους σώζοντας ζωές τότε υπάρχει ελπίδα. Μάλιστα με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ, έχουμε συμμετάσχει κατά καιρούς σε σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη .Η προσφορά στον συνάνθρωπο δίνει ελπίδα ότι το μέλλον της χώρας μας θα είναι καλύτερο.».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Επίσκοπος Θεσπιών και πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Συμεών, ο Γ. Κατρούγκαλος Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, ο Εμμανουήλ Παπασάββας, Διοικητής της Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, βουλευτές, δήμαρχοι και προσωπικότητες του πολιτικού και δημόσιου βίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

6 9 2018 elpida 3

6 9 2018 elpida 1

6 9 2018 elpida 2

6 9 2018 elpida 4 


Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

Youtube
prosfores-gia-meli-isa

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή