Για το σημαντικό κοινωνικό του έργο στον ΙΣΑ ,βραβεύτηκε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης,από τον Επίσκοπο Σαλώνων Αντώνιο, μετά την πρωινή λειτουργία στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης ,παρουσία του Επισκόπου Παύλου της Πολωνίας.

Τον προσφώνησε ο Αρχιμανδρίτης Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ Δημητρίου και την τιμητική περγαμηνή του παρέδωσε ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Θ.Γεωργάκης. Στην τελετή παρέστησαν επίσης η Πρέσβειρα και βουλευτές τηςΠολωνίας.

Ο κ.Πατούλης ευχαρίστησε τους άγιους Πατέρες για την τιμητική βράβευση, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία αναγνώριση που του δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσει.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Με τους εθελοντές γιατρούς μας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, προσπαθούμε καθημερινά, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνώνσε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση καιτην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Αρχιεπισκοπής, να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο, να δώσουμε λύση, να θεραπεύσουμε τον κάθε ασθενήπου μας έχει ανάγκη.

Στην Ελλάδα της κρίσης στεκόμαστε ουσιαστικά δίπλα στους πολίτες που υποφέρουν, που έχασαν τη δουλειά τους και βρέθηκαν εν μιανυκτίστο δρόμο και δεν έχουν πρόσβαση σε καμιά δομή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με την ίδια θέρμη και την ίδια όρεξη. Η πολύ εποικοδομητικήαυτήσυνεργασία επισφραγίζουν την θέληση και τη δυναμική για ουσιαστική προσφορά και κοινωνική φροντίδα στο συνάνθρωπο».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

9 2 2019 vravefsi koin ergo isa1

9 2 2019 vravefsi koin ergo isa2

9 2 2019 vravefsi koin ergo isa3

9 2 2019 vravefsi koin ergo isa4

9 2 2019 vravefsi koin ergo isa5


Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ι.Σ.Α. Web TV

Youtube
prosfores-gia-meli-isa

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
helpdesk-adeies-leitourgias-iatreiwn
Κύλιση στην Αρχή