Αγαπητέ συνάδελφε,

Ο Πρόεδρος  κ. Γεώργιος Πατούλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αποφάσισαν τη διοργάνωση Έκθεσης Ιατρών Καλλιτεχνών Μελών του Ι.Σ.Α.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου, στο Μέγαρο Λυκιαρδόπουλου (Amalias 36).

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην έκθεση με έργα σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε έως τις 26 Μαρτίου:

  1. Οι ιατροί λογοτέχνες που επιθυμούν να εκθέσουν βιβλία τους, να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Λογοτεχνών, Καθηγητή Στέλιο Αντωνιάδη, τηλ. 6932.414943, email: 

  2. Οι ιατροί ζωγράφοι, χαράκτες και γλύπτες που επιθυμούν να εκθέσουν έργα τους, να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών  Καλλιτεχνών, κ. Θεόδωρο Ντόλατζα, τηλ. 6944.754891, email: 

  3. Οι ιατροί που επιθυμούν να εκθέσουν καλλιτεχνική φωτογραφία να στείλουν έως 3 φωτογραφίες και τα προσωπικά τους στοιχεία στο email: . Οι φωτογραφίες θα κριθούν από επαγγελματίες καθηγητές φωτογραφίας, ώστε να επιλεγούν αυτές που θα συμμετάσχουν στην έκθεση. Τα αρχεία πρέπει να είναι σε μορφή jpg και ανάλυση 300 dpi.            

Πρόθεσή μας είναι η εκδήλωση αυτή να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ευρύτερου κοινού και να αποτελέσει έναυσμα για να ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται ο πολιτισμικός και ανθρωπιστικός ρόλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

    

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ                           ΕΥΣΤ.ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή