Μετά την επίσκεψη του κλιμακίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου στην Κω, το τριήμερο 5 - 7 Σεπτεμβρίου 2014 και τη σύσκεψη με τους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της Δωδεκανήσου, ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. κ. Μ.Βλασταράκος συζήτησε με τον Υπουργό Υγείας, κ. Μάκη Βορίδη, την ζέουσα ανάγκη για πλήρωση των κενών στις υγειονομικές μονάδες των νησιών.

 

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος πρότεινε στον Υπουργό Υγείας την κατάρτιση και την εφαρμογή ενός μακρόπνοου εθνικού σχεδίου δράσης για την υγειονομική περίθαλψη της Νησιωτικής Ελλάδος.

                                                  

Ο Υπουργός Υγείας απεδέχθη την πρότασή μας να πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα σύσκεψη μεταξύ του Υπουργού Υγείας και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, τους Ιατρικούς Συλλόγους της Νησιωτικής Ελλάδος και τους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής, προκειμένου να οδηγηθούμε σε λύσεις, οι οποίες θα αντιμετωπίζουν μόνιμα τα προβλήματα της υγειονομικής κάλυψης της περιοχής.

Η δρομολόγηση σταθερών και μόνιμων λύσεων και όχι η πολιτική σκοπιμοτήτων, θα πρέπει να γίνει πράξη και σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να στραφούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή