Αγαπητέ συνάδελφε,

σε καλούμε να συμμετέχεις σε μία σημαντική πρωτοβουλία, το Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την COVID-19 λοίμωξη, που συγκροτούν ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής, με στόχο την άμεση και έγκαιρη διερεύνηση, παρακολούθηση και αντιμετώπιση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19.

Ο ΙΣΑ έχει δημιουργήσει την πλατφόρμα όπου οι ιατροί με ειδικότητες Παθολόγου, Πνευμονολόγου, Γενικού Ιατρού και Παιδιάτρου, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ιατροί θα παρέχουν υπηρεσίες, στο πλαίσιο της σύμβασής τους, οι δε πιστοποιημένοι, ως ιδιώτες ιατροί. Η πλατφόρμα  παρέχει τη δυνατότητα, πέραν της άυλης συνταγογράφησης, video κλήσης και δυνατότητα ηλεκτρονικής καταβολής της ιατρικής αμοιβής. Ο ΙΣΑ θα συμβάλλει στην ενημέρωση των ιατρών του Δικτύου, σχετικά με τα αναθεωρημένα θεραπευτικά πρωτόκολλα, για την Covid-19 λοίμωξη.

Καλούμε  τους ιατρούς μέλη μας που κατέχουν τις ειδικότητες του Παθολόγου, Πνευμονολόγου, Γενικού Ιατρού και Παιδίατρου να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα :

https://www.isathens.gr/index.php?option=com_rsform&view=rsform&formId=80

συμμετέχοντας στο δίκτυο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που συγκροτεί ο ΙΣΑ, για να συμβάλλει στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των σοβαρών επιπλοκών των ασθενών με  Covid-19 λοίμωξη αποτελώντας το ανάχωμα της συρροής των περιστατικών στα νοσοκομεία.

Η πατρίδα και ο ασθενής μας χρειάζονται. Ενωμένοι και δυνατοί θα δώσουμε τη μάχη ενάντια στην πανδημία.

Γιώργος Πατούλης

Πρόεδρος ΙΣΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή