Η αυγή κάθε νέας χρονιάς φέρνει πάντα ένα μήνυμα ελπίδας για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας.

Αυτό το συναίσθημα, φέτος το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Ευχή όλων μας, το νέο έτος να είναι αυτό που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της κοινωνίας στην πολυπόθητη κανονικότητα, αυτό που θα μας χαρίσει ξανά τη ζωή μας απαλλαγμένη από την πανδημία, τα περιοριστικά μέτρα και τις οδυνηρές απώλειες.

Με τη βοήθεια της επιστήμης, είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα θα έχουμε αφήσει οριστικά πίσω μας αυτόν τον εφιάλτη, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο και να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους.

Μαζί με τις ευχές μου να ανανεώσω και τη δέσμευσή μου  ότι  θα συνεχίσουμε στην Περιφέρεια Αττικής να εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την ανάδειξη της Αττικής σε  μια Περιφέρεια- Πρότυπο ασφάλειας, Υγείας και Ευημερίας για όλους τους πολίτες. Με συλλογική δράση και αποτελεσματικό έργο στέλνουμε το μήνυμά μας για μια Αυτοδιοίκηση που βάζει στόχους και πετυχαίνει.

Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κερδίζουμε το μέλλον, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Με αυτή την πεποίθηση, αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες επιδιώκοντας να δώσουμε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα των συμπολιτών μας.

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη στο καλύτερο που θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε. Εργαστήκαμε και εργαζόμαστε με γνώμονα τη σύνθεση των απόψεων, τη συνένωση των προσπαθειών μας και την ενότητα, ώστε να στεκόμαστε πάντα διπλά σε κάθε πολίτη της Αττικής μας.

Ας είναι το 2022 η χρονιά που όλοι περιμένουμε. Η χρονιά που όλοι μαζί, υγιείς και ασφαλείς, θα χαιρόμαστε την κάθε στιγμή της. Η χρονιά που θα μας προσφέρει ένα νέο, καλύτερο και ευτυχέστερο μέλλον. Κι εμείς θα είμαστε έτοιμοι να το αδράξουμε.

Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλους τους πολίτες, καλή χρονιά, με υγεία, ευδαιμονία και πρόοδο.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

IMG 3648


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή