Γ. Πατούλης: «Συμβάλλουμε έμπρακτα στην προσπάθεια ενίσχυσης της τράπεζας αίματος του Νοσοκομείου Παίδων ‘’Η Αγία Σοφία’’. Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου»

Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε’’, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), το Δίκτυο Αγάπης και Αλληλεγγύης Κολωνού Α.Ο. Νηρέας, τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο ATHENS SPORTS HALL (Θεμισκύρας και Λένορμαν).

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί έως 13.30 μ.μ.. Το αίμα θα διατεθεί για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Σε μήνυμά του ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής:

«Συμβάλλουμε έμπρακτα στην προσπάθεια ενίσχυσης της τράπεζας αίματος του Νοσοκομείου Παίδων ‘’Η Αγία Σοφία’’. Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου η οποία έχει καθιερωθεί στις 15 Φεβρουαρίου. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Εθνική προσπάθεια και παραμένουμε σταθερά αρωγοί σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19. Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η ειδική συνεργάτης Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χ. Γαλανοπούλου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

 

2 22aimodosia


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή