Γ. Πατούλης: «Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που υπάρχει, για να συμβάλλουμε στην εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης των μελών μας»

Μετά από εργώδη προσπάθεια της ειδικής επιτροπής του Δ.Σ και στελεχών του ΙΣΑ και το πράσινο φως των τριών αρμόδιων Κρατικών Αρχών (Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), οι εκ μέρους του ΙΣΑ, ενέργειες για την ίδρυση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, σφραγίστηκαν με την υπογραφή ενώπιον της συμβολαιογράφου της σύστασης του Ταμείου.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Πατούλης και ο Β' Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Γιάννης Δατσέρης, υπέγραψαν την συμβολαιογραφική πράξη, με το καταστατικό του Ταμείου, ενεργούντες ως πληρεξούσιοι των 112 ιατρών - ιδρυτικών μελών του Ταμείου. Η τελική φάση της ίδρυσης του Ταμείου θα ολοκληρωθεί με την έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης και τη δημοσίευση της σε ΦΕΚ.

"Με την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης ίδρυσης του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, σφραγίζουμε το ουσιαστικό τέλος της μακράς γραφειοκρατικής διαδικασίας ίδρυσης του Ταμείου. Σε μια εποχή που ο πρώτος πυλώνας του συνταξιοδοτικού συστήματος δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών διαβίωσης των απομάχων της ιατρικής κοινότητας, το ΔΣ του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας, πήρε την πρωτοβουλία ίδρυσης του Ταμείου, για να δοθεί η δυνατότητα είσπραξης πρόσθετου συνταξιοδοτικού εφάπαξ, όχι μόνον στα 26800 μέλη του, αλλά και στους γιατρούς - μέλη όλων των Ιατρικών Συλλόγων της Επικράτειας. Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία που υπάρχει, έχοντας πάντα στο νου μας το πως θα συμβάλλουμε στην εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης των γιατρών μας, και κατά την άσκηση του επαγγέλματος τους και μετά την συνταξιοδότησή τους. Και όταν ο Έλληνας γιατρός ζει αξιοπρεπώς, ωφελείται όλη η κοινωνία μας" υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

upografi epagk tamieou

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή