images/logo-sillogou3.jpg
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών μετά από την πρωτοβουλία που είχε με τον ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ, την ΟΕΝΓΕ, την ΕΙΝΑΠ και την ΕΕΛΙΑ για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων των Ιατρικών Συλλόγων και των Κλαδικών Φορέων της χώρας, στις 16 Οκτωβρίου υπό το βάρος των κυβερνητικών μέτρων στο χώρο της Υγείας. Επιβεβαιώθηκε το Πανιατρικό Αγωνιστικό Μέτωπο απέναντι στα προαποφασισμένα μέτρα της κυβέρνησης.

Αποφάσισε στις 05-11-2011 να πραγματοποιηθεί η Ημερίδα του ΙΣΑ με τίτλο «ΕΟΠΥΥ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» με τη συμμετοχή όλων των Ιατρικών Φορέων και Εταιρειών και την ελεύθερη συμμετοχή του κοινού προς ενημέρωσή του.

Στις 06 Νοεμβρίου 2011 συγκέντρωση όλων των εκπροσώπων των Ιατρικών Συλλόγων και κλαδικών Φορέων για την επανεκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη νέων αποφάσεων.

Ο ΙΣΑ μετά από τη σημαντική πρωτοβουλία του ΠΙΣ, για έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 6/11/2011 χαιρετίζει και επικροτεί την ενέργεια αυτή και αναβάλει την προγραμματισμένη συνάντηση των Ιατρικών Συλλόγων και κλαδικών ιατρικών φορέων στις 6/11/2011, ώστε να δοθεί η δυνατότητα μαζικής συμμετοχής όλων μας στη Συνέλευση αυτή.
Η υποβάθμιση της Υγείας και η ομηρία του Έλληνα γιατρού πρέπει να μας βρεί όλους ενωμένους σε ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΟ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ            ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ