Ο ΙΣΑ από αρχής βρέθηκε στο πλευρό του συνόλου των ιατρών που υπηρετούν στο ΙΚΑ, ΕΣΥ, ΕΚΑΒ και λοιπούς φορείς και ετάχθη αλληλέγγυος και στήριξε έμπρακτα τον αγώνα τους για εξαίρεση από την εφεδρεία.

Η προβλεπόμενη εξαίρεση του ιατρικού προσωπικού από την εφεδρεία με το άρθρο 33 παρ. 7Β του ψηφισθέντος από τη Βουλή Πολυνομοσχεδίου, δικαιώνει τους αγώνες των ιατρών του ΙΚΑ, του ΕΣΥ και άλλων και ικανοποιεί τους Ιατρικούς Συλλόγους που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα τους.
Ο ΙΣΑ σε συνεργασία με την ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ, την ΟΕΝΓΕ και όλους τους κοινωνικούς εταίρους θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για την καλύτερη υγεία του Ελληνικού Λαού και την αξιοπρέπεια του Έλληνα Γιατρού.


Παρά το γεγονός ότι πετύχαμε νομοθετικά την αναβάθμιση των Πειθαρχικών διαδικασιών, τη χορήγηση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος, καθώς και των Αδειών Ίδρυσης και Λειτουργιάς των Μονάδων ΠΦΥ από τους Ιατρικούς Συλλόγους, τα θεωρούμε ελάχιστα μπροστά στον όγκο των προβλημάτων του χώρου της υγείας και των λειτουργών της.
Καλούμε τα μέλη μας σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα, συσπειρωμένους γύρω από τον ΙΣΑ, γιατί ο δυναμικός αγώνα μας ενάντια στη συνεχιζόμενη κατεδάφιση του Συστήματος Υγείας και ενάντια στην επιχείρηση επιστημονικής και επαγγελματικής εξαθλίωσης του Έλληνα Γιατρού, αποτελεί μονόδρομο.
Όπου κι αν ανήκουμε, ότι κι αν πιστεύουμε, μας ενώνει ο κοινός αγώνας για την ιατρική μας αξιοπρέπεια.

 

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ             ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή