×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 71

 

Προς
τους υγειονομικούς συντάκτες

Αθήνα, 9-12-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Συνάντηση του Προέδρου του Ι.Σ.Α. Κου Γ. Πατούλη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ.)

Στις 8-12-2011  πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ.  συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργο Πατούλη και μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ. Η Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ. περιλαμβάνει ως σωματεία, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων, την Πανελλήνια Ένωση Εργαστηριακών Γιατρών Βιοπαθολόγων – Κυτταρολόγων -Παθολογοανατόμων, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Ιδιωτών Πυρηνικών Ιατρών και την Πανελλήνια Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ακτινολόγων.  


Η ατζέντα της συνάντησης περιελάμβανε τα ειδικά  ζητήματα που αφορούν  τις συμβάσεις των εργαστηρίων  με το ΕΟΠΥΥ  όπως  :


1. Την δυνατότητα σύμβασης όλων των εργαστηρίων που επιθυμούν, χωρίς αποκλεισμούς
2. Την τήρηση του εκάστοτε ισχύοντος κρατικού τιμολογίου
3. Την έγκαιρη και σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και διατάγματα αποπληρωμή  των εργαστηρίων  εντός διμήνου  με ρητή δέσμευση του ΕΟΠΥΥ και ρήτρα  έντοκης καταβολής των καθυστερούμενων μετά την παρέλευση του συμφωνημένου χρόνου.
4. Υπογραφή συλλογικής σύμβασης  που  θα διαπραγματευτεί από κοινού ΙΣΑ και ΠΟΣΙΠΥ με τον ΕΟΠΥΥ, με τους Ιατρικούς Συλλόγους  επικεφαλής των διαπραγματεύσεων.


Συμφωνήθηκε ακόμη η διαρκής ανταλλαγή απόψεων και συνεργασία των δύο φορέων στα ζητήματα που απασχολούν όλο το φάσμα των φορέων  πρωτοβάθμιας Υγείας και ειδικά  τις εργαστηριακές ειδικότητες.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓ.ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                   ΕΥΣΤ.ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ


 

 
 

 08 12 11 Patoulis Sinantisi POSIPY 4

Απο την συνάντηση του
Προέδρου του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλη
με τα μέλη της ΠΟΣΙΠΥ.
Από αριστερά προς δεξιά :
Χατζηπαναγιώτου Θεόδωρος Μέλος Δ.Σ. ΠΟΣΙΠΥ, Καλαμάρη Μαρία Μέλος Δ.Σ. ΠΟΣΙΠΥ,
Πλακιώτης Ανάργυρος Πρόεδρος ΠΕΕΒΙ, Αναγνώστου Λεωνίδας Πρόεδρος ΠΟΣΙΠΥ, Κλεινάκης Ιωάννης Γεν.Γραμματέας ΠΟΣΙΠΥ, Γεωργακόπουλος Θεόδωρος Β' Αντιπρόεδρος ΠΟΣΙΠΥ,
Παπανδρέου Δημήτριος Α' Αντιπρόεδρος ΠΟΣΙΠΥ.


 

 

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή