Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της συνάντησης Συντονιστικής Επιτροπής Νέων Γιατρών και Ειδικευομένων του ΙΣΑ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΙΣΑ την Τετάρτη 14/12/2011 με θέμα το συντονισμό ενός δικτύου νέων γιατρών σε κάθε νοσοκομείο που θα εκπροσωπούν τις θέσεις των εργαζόμενων σε αυτό.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε:


1) Συμμετοχή των Νέων Γιατρών στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία του ΣΦΙΑ, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 11:30π.μ. στο Υ.Υ.Κ.Α.


2) Πρόταση για πανελλαδική κινητοποίηση των νέων γιατρών και ειδικευομένων στις 11 Ιανουαρίου 2012, η οποία θα κατατεθεί στη συνάντηση των Προέδρων των  Ιατρικών Συλλόγων της χώρας που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΙΣΑ την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011.


3) Νέα συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Νέων Γιατρών και Ειδικευομένων του ΙΣΑ την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19:00


Επίσης, τη Δευτέρα 19/12 και ώρα 20:00 θα γίνει συνάντηση όλων των Νέων Γιατρών και των Ειδικευομένων στα γραφεία του ΙΣΑ.


Καλούμε όλους τους Νέους Γιατρούς να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας. Στην κατάσταση της απόλυτης κυβερνητική αυθαιρεσίας που βιώνουμε, δε μένει άλλος δρόμος παρά αυτός της προσωπικής συμμετοχής. Η μόνη δύναμή μας είναι η φυσική παρουσία ΟΛΩΝ των Νέων Γιατρών.

Τα Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Νέων Γιατρών
και Ειδικευομένων του ΙΣΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή