Γ. Πατούλης: «Στόχος μας να ενώσουμε τους απανταχού Έλληνες γιατρούς μέσα από ένα πλαίσιο συνεργασιών αναπτυξιακού χαρακτήρα, ιδιαίτερα στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, ωφέλιμου για την Ελλάδα αλλά και για το σύνολο της ελληνικής ιατρικής επιστημονικής κοινότητας»


Συνάντηση εργασίας με επίκεντρο τη διεξαγωγή Παγκόσμιου Συνεδρίου Ελλήνων Ιατρών στη χώρα μας το 2020, φιλοξενήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με τη συμμετοχή του Δημάρχου και Πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α) Γιώργου Πατούλη, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Α, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων Βορείου Αμερικής Σπύρου Μεζίτη, εκπροσώπων του Συλλόγου Ελλήνων Ιατρών Νέας Υόρκης και επιφανών ομογενών καθηγητών.

Στο επίκεντρο της συνάντησης με αντικείμενο τη διοργάνωση του συνεδρίου που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Ι.Σ.Α σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κύπρου και την Ομοσπονδία Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων Βορείου Αμερικής, βρέθηκαν το πλαίσιο και η θεματολογία του όπως και άλλα οργανωτικά ζητήματα.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πατούλης, προσέφερε στους συμμετέχοντες ένα λεύκωμα του Ι.Σ.Α και το ιατρικό εγκόλπιο, και δήλωσε σχετικά: «Με την πρωτοβουλία αυτή θέλουμε να ανοίξουμε έναν δίαυλο απευθείας επικοινωνίας του ιατρικού επιστημονικού δυναμικού της πατρίδας μας με τους εκπροσώπους του ιατρικού χώρου της Ομογένειας. Στόχος μας είναι να ενώσουμε τους απανταχού Έλληνες γιατρούς μέσα από ένα πλαίσιο συνεργασιών αναπτυξιακού χαρακτήρα, ιδιαίτερα στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, ωφέλιμου για την Ελλάδα αλλά και για το σύνολο της ελληνικής ιατρικής επιστημονικής κοινότητας».


Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ιατρών Δρ. Δημήτρης Μαρκουΐζος, και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ιατρών Νέας Υόρκης Δρ. Γιώργος Τσιούλιας, ο επιφανής γιατρός και καθηγητής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ιατρών Νέας Αγγλίας Στέφανος Καλλής, ο Διευθυντής του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, τα μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Πολυτίμη Λεονάρδου, Ιωάννης Κεχρής και Αναστάσιος Χατζής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

26 07 2019 Synantisi ISA Omogenon Iatron 19

26 07 2019 Synantisi ISA Omogenon Iatron 5

26 07 2019 Synantisi ISA Omogenon Iatron 16


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή