images/logo-sillogou3.jpg

Γ.Πατούλης :Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια όλοι μαζί  δίνουμε τον αγώνα για την ενίσχυση της κοινής προσπάθειας.

Ένα  δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο για τους εργαζόμενους των ΜΕΘ διαθέτει μέσω του ΙΣΑ η αεροπορική εταιρία Sky Express. Ειδικότερα, σε επιστολή του προέδρου της Sky Express, κ. Θεόδωρου Κροκίδα προς τον Πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Γ.Πατούλη αναφέρεται ότι η εταιρία διαθέτει δωρεάν ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για οποιονδήποτε από τους 34 προορισμούς της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.
«Θέλοντας να δείξουμε εμπράκτως την ευγνωμοσύνη μας προς τους ανθρώπους αυτούς η Sky Express, μαζί με τις πιο θερμές ευχαριστίες της, προσφέρει σε κάθε εργαζόμενο σε ΜΕΘ ένα δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο μετ’  επιστροφής για οποιονδήποτε από τους 34 προορισμούς της εταιρείας μας σε όλη την Ελλάδα. Η δωρεά μας αφορά το σύνολο των εργαζόμενων σε ΜΕΘ (ιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό -υποστηρικτικό προσωπικό), ισχύει για όλο το 2020 και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όσους καθημερινά κάνουν περήφανους όλους τους Έλληνες.», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης εξήρε την πρωτοβουλία της εταιρίας και τόνισε τη σημαντικά συνεισφορά του επιχειρείν στην αναχαίτιση της επιδημίας.
«Αυτές τις δύσκολες ημέρες διαπιστώνω με ικανοποίηση ότι το κίνημα των προσφορών  του επιχειρηματικού κόσμου αυξάνεται καθημερινά με στόχο την ανάπτυξη μιας ασπίδας προστασίας των πολιτών απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια όλοι μαζί  δίνουμε τον αγώνα για την ενίσχυση της κοινής προσπάθειας. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη απ΄ όλους», τόνισε ο κ.Πατούλης

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ