images/logo-sillogou3.jpg

Γ. Πατούλης : «Ο αόρατος εχθρός παραμένει. Η παραμέληση των μέτρων προφύλαξης  θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό μας ,τους αγαπημένους μας και την κοινωνία»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοιού στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και εφιστά την προσοχή στην αυστηρή τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διαπιστωθεί ότι έχουν ατονήσει τα μέτρα προφύλαξης με αποτέλεσμα ο ιός να βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εξαπλωθεί.

Ο ΙΣΑ ζητά τόσο από τους πολίτες όσο και από τους επαγγελματίες των διαφόρων κλάδων να τηρούν με σχολαστικότητα τα μέτρα προφύλαξης που έχει ορίσει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Παράλληλα με εντολή του Προέδρου του ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη αυξάνεται ο αριθμός των τα ημερησίων διαγνωστικών τέστ που πραγματοποιούν οι Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Όλοι μαζί πετύχαμε κατά το πρώτο κρίσιμο διάστημα να αναχαιτίσουμε την επιδημία και δείξαμε τη δυναμική που έχουμε ως λαός . Ωστόσο ο αόρατος εχθρός παραμένει και εξακολουθεί να μας απειλεί .Με την ίδια αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα πρέπει να συνεχίσουμε . Η παραμέληση των μέτρων προστασίας θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό μας ,τους αγαπημένους μας και την κοινωνία. Με συλλογική και ατομική υπευθυνότητα θα δώσουμε τη μάχη για να παραμείνει η χώρα μας ασφαλής.».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.