Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητα μας, η ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτών τους, αλλά και η επιδημιολογική δειγματοληψία στους εκπαιδευτικούς, δασκάλους και νηπιαγωγούς»

Ειδική εκδήλωση πραγματοποίησε η Περιφέρειας Αττικής, το Συντονιστικό Κέντρο της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, για την ενημέρωση, για την λοίμωξη Covid-19, των 170 μαθητών και μαθητριών των τελευταίων τάξεων του Λυκείου, όπως επίσης και των 30 αστυνομικών της Παιδικής Κατασκήνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα της Αττικής.
Με εντολή του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη,  ειδική ομάδα Ιατρών και Νοσηλευτών ΠΕ από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ανέπτυξε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, αλλά και την πορεία της πανδημίας έως σήμερα, στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο
.
Όπως ανέφερε ο κ. Γ. Πατούλης «στόχος μας είναι η ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτών τους, της ευαίσθητης αυτής ομάδας της κοινωνίας, των παιδιών μας, στο πλαίσιο της κατανόησης και προστασίας, για τα μέτρα που ανακοινώνει η πολιτεία μας σε διάφορα χρονικά διαστήματα.
Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα του Σεπτεμβρίου και εν όψει της έναρξης τω σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών, προτεραιότητα μας αποτελεί η ασφάλεια των μαθητών, η ενημέρωση τους, αλλά και η επιδημιολογική δειγματοληψία των εκπαιδευτικών, δασκάλων και νηπιαγωγών
».

Στην εκδήλωση στην Παιδική κατασκήνωση της ΕΛΑΣ οι 170 μαθητές, όπως και οι 30 αστυνομικοί, ανταποκρίθηκαν με ζωηρό ενδιαφέρον για τις λεπτομέρειες τήρησης των μέτρων και της ασφάλειας από τον κίνδυνο της μόλυνσης στην καθημερινή ζωή, και ακολούθησε διαδραστική συνομιλία των Ιατρών με τους μαθητές και τους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης, ιδιαίτερα ευχαρίστησε την Αστυνομική Υποδιευθύντρια κ. Κωνσταντίνα Κολιώνη, καθώς και τον επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου της Π.Α και του ΙΣΑ κ. Πάνο Ευσταθίου  για την εξαιρετική οργάνωση της όλης εκδήλωσης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

kataskinoseis elas

kataskinoseis elas2

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή