Κατόπιν εισήγησης του Προέδρου Γ. Πατούλη, το Δ.Σ. του ΙΣΑ αποφάσισε την παροχή δωρεάν προληπτικής εξέτασης για μοριακό έλεγχο (PCR) τυχόν μόλυνσης από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 σε ιατρούς - μέλη του ΙΣΑ.

Η εξέταση αυτή απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε όσους συναδέλφους δεν έχουν πρόσβαση σε υγειονομικές μονάδες. Παρομοίως, όσοι συνάδελφοι παρουσιάζουν συμπτώματα της νόσου, παρακαλούνται να απευθύνονται στον ΕΟΔΥ και σε οργανωμένες μονάδες CoVid-19.

Για την καλύτερη διαχείριση της διαδικασίας, αυτή θα γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο. Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα κάνοντας κλικ στον εξής σύνδεσμο: https://www.isathens.gr/covid19-test.html

Οι δειγματοληψίες θα διενεργούνται μόνο κατόπιν ηλεκτρονικού ραντεβού, πρωινές ώρες κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στα γραφεία του ΙΣΑ (Σεβαστουπόλεως 113, 3ος όροφος Αθήνα). Κάθε ιατρός που θα προβλέπεται να κάνει το τεστ, θα ενημερώνεται μέσω email για το ραντεβού του/της, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από την ημερομηνία της δειγματοληψίας. Στο ίδιο email θα περιλαμβάνονται οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθούνται από τον/την ιατρό που θα προσέρχεται για την δειγματοληψία.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο δράσεων αντιμετώπισης του νέου κορωνοϊού, που, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, υλοποιεί ο ΙΣΑ προς όφελος του ιατρικού κόσμου και της κοινωνίας γενικότερα.   

«Είμαστε δίπλα στο γιατρό της Αθήνας που δίνει τη μάχη ενάντια στην πανδημία ρισκάροντας τη ζωή του», τονίζει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή