images/logo-sillogou3.jpg

Γ.Πατούλης: «Θα κρατήσουμε ενεργό τον επιστημονικό διάλογο, καθώς η ενημέρωση είναι το όπλο της κοινωνίας ενάντια στην επιδημία»

Ευχαριστήρια επιστολή, απέστειλε ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, στον Πρόεδρο του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, για τη διοργάνωση της άρτιας και άκρως επιτυχημένης διαδικτυακής Ημερίδας του ΙΣΑ, με θέμα τον εμβολιασμό κατά του νέου Κορωνοϊού, την οποία παρακολούθησαν εκπρόσωποι των Επιστημονικών και Επαγγελματικών Ενώσεων, από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην επιστολή επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι «η συμμετοχή στην Ημερίδα των αρίστων στο τομέα τους επιστημόνων, έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, για όλα τα δεδομένα, σχετικά με τα νέα εμβόλια και τον Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού της Ελλάδας για τον SARS-Cov-2».

Σημειώνεται ότι ο ΙΣΑ διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα δύο ενδιαφέρουσες Ημερίδες για τον εμβολιασμό, τις οποίες παρακολούθησαν εκατοντάδες μέλη του ιατρικού κόσμου και εκπρόσωποι των Συλλόγων Ασθενών και των Κοινωνικών Φορέων.

«Ο ΙΣΑ θα καταστήσει ενεργό τον επιστημονικό διάλογο για να συμβάλλει στην υγειονομική θωράκιση της χώρας και τη νίκη ενάντια στον αόρατο εχθρό. Η ενημέρωση είναι δύναμη αντίθετα, η άγνοια εξακολουθεί να είναι ο μεγάλός σύμμαχος του κορωνοϊού ακόμη και την κορυφαία ώρα που η επιστήμη κατάφερε να παράξει το εμβόλιο για να τον αντικρούσει», σχολίασε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης.

Για την επιστολή πατήστε εδώ


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ