images/logo-sillogou3.jpg

Γ.Πατούλης: «Ζητούμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τον εμβολιασμό των 12.000 ιδιωτών ιατρών που επιθυμούν να εμβολιαστούν»

Την άμεση ένταξη των ιδιωτών ιατρών, στις ομάδες προτεραιότητας στον εμβολιασμό για τον SARS-CoV-2, ζήτησε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης, που συμμετείχε -μετά από πρόσκληση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, στη σημερινή έκτακτη Συνεδρίαση της Επιτροπής, με θέμα τον Εμβολιασμό των Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών και Οδοντιάτρων.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο κ. Πατούλης δήλωσε τα εξής:

«Ο ιατρικός κόσμος δυστυχώς έχει ήδη χάσει μέλη του που έπεσαν στο καθήκον δίνοντας τη μάχη ενάντια στην επιδημία. Ο ΙΣΑ έχει κάνει αγώνα, για να ενταχθούν οι ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί, στην πρώτη γραμμή του εμβολιασμού για τον SARS-CoV-2 καθώς από την πρώτη στιγμή της πανδημίας κράτησαν ανοιχτά τα ιατρεία τους και έσωσαν ζωές συμβάλλοντας παράλληλα στην αποσυμφόρηση των νοσοκομείων. Οι σχετικές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Β.Κικίλια είναι στη σωστή κατεύθυνση και δείχνει ότι συμμερίζεται την αγωνία που έχουμε εκφράσει ωστόσο ζητούμε να δοθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τον εμβολιασμό των 12.000 ιδιωτών ιατρών που έχουν δηλώσει σε όλη την Ελλάδα ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν -εκ των οποίων 4.300 είναι μέλη του ΙΣΑ. Πρέπει να επισημανθεί ότι ο ΙΣΑ έχει προτείνει να διαθέσει τρία εμβολιαστικά Κέντρα για να διευκολύνει τον εμβολιασμό των μελών του

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

 

IMG 6217