images/logo-sillogou3.jpg

 

Γ.Πατούλης:  «Ο εμβολιασμός των ιδιωτών ιατρών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που είναι καθοριστικός πυλώνας στην αναχαίτηση της πανδημίας»

O ΙΣΑ εκφράζει την ικανοποίησή του για την δικαίωση των προσπαθειών του να ενταχθούν οι ιδιώτες ιατροί στις ομάδες προτεραιότητας, για τον εμβολιασμό για τον Sars-Cov-2.
Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Β. Κοντοζαμάνη «ξεκινά από αύριο 13/01/21, ο εμβολιασμός των υγειονομικών που εργάζονται σε ιδιωτικές κλινικές. Όσοι εργάζονται σε ιδιωτικές κλινικές, στις οποίες δεν έχουν αναπτυχθεί εμβολιαστικά κέντρα θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας
emvolio.gov.gr, στα εμβολιαστικά κέντρα του ΕΣΥ. Επίσης από αύριο θα μπορούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για τα ραντεβού όλοι οι ιδιώτες ιατροί».

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την δικαίωση των προσπαθειών μας να ενταχθούν οι ιδιώτες ιατροί στις ομάδες που θα εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα για τον κορωνοϊό. Μάλιστα ο ΙΣΑ, με στόχο να συμβάλλει στη διαδικασία έχει προτείνει να διαθέσει τρία εμβολιαστικά κέντρα, όταν θα υπάρξει διαθεσιμότητα εμβολίων. Η θωράκιση των ιδιωτών ιατρών έναντι του ιού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που είναι καθοριστικός πυλώνας στην αναχαίτηση της πανδημίας

 Για την επιστολή πατήστε εδώ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

IMG 8623