Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή Αρχηγών Υγειονομικού κλάδου των ΕΔ, Διευθυντών Στρατιωτικών Νοσοκομείων, τ. Αρχηγών Υγειονομικού όλων των κλάδων των ΕΔ και πλήθουs εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στρατιωτικών Ιατρών , πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΣΑ η ημερίδα που συνδιοργάνωσε ο ΙΣΑ και ο Σύνδεσμος αποφοίτων ΣΣΑΣ με θέμα <<Στρατιωτικοί Ιατροί-Ασφαλιστικό καθεστώς και Δημόσια Υγεία>> το Σάββατο 28/1/2012 και με σημαντικούς ομιλητές.

Στην ημερίδα απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αποφοίτων ΣΣΑΣ Πλοίαρχος(0) ε.α. κ. Ιωάννης Αντωνιάδης και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Στρατιωτικής Ιατρικής Αντιπτέραρχος (ΥΙ) ε.α. κ. Γοργογιαννης Δημήτριος.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Πατούλης Γεώργιος που έλαβε εν συνεχεία τον λόγο καλωσόρισε τους συναδέλφους Στρατιωτικούς Ιατρούς και αναφέρθηκε στα προβλήματα τους λόγω της φύσεως εργασίας τους και τόνισε ότι ο ΙΣΑ θα είναι πάντα στο πλευρό τους αφού είναι ένα αναπόσπαστο και ενεργό κομμάτι του ΙΣΑ.

Εκ των ομιλητών ο κ.Πατσουράκος  Φώτιος Αρχίατρος (ΥΙ) ε.α.-Ταμίας του ΙΣΑ και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου αποφοίτων ΣΣΑΣ αναφέρθηκε  στον ΕΟΠΥΥ και στις σχέσεις των Στρατιωτικών Ιατρών και Νοσοκομείων με αυτόν, κ. Μητρόπουλος Αλέξης Προεδροs τηs ΕΝΥΠΕΚΚ στο Ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς των Στρατιωτικών Ιατρών ,ο κ. Θεμιστοκλέους Μάριος μελοs του ΔΣ του ΙΣΑ και τέωs Πρόεδροs τηs ΔΕ του ΤΣΑΥ στιs σχέσειs  και προβλήματα των Στρατιωτικών Ιατρών με το ΤΣΑΥ και τέλος ο κ. Μπέχληs Ζώηs Στρατιωτικόs Iατρόs εν ενέργεια στα προβλήματα που έχει φέρει  ο νόμος 4257/2004         που αφορά τις επιπρόσθετες υποχρεώσεις παραμονής στην υπηρεσία των Στρατιωτικών Ιατρών..

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με πλήθος ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της ημερίδας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ ευχαρίστησε τον ΙΣΑ και τον Πρόεδρο του κ.Πατούλη Γεώργιο για την φιλοξενία και την βοήθεια στον Σύνδεσμο.
Στην ημερίδα προήδρευσαν  και συντόνισαν ο κ. Πατσουράκος Φώτιος και ο κ. Κυριακόπουλος Νικόλαος Επισμηναγός ε.ε. μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου αποφοίτων ΣΣΑΣ. Παρέστη επίσης το μέλος του ΔΣ του ΙΣΑ κ. Δατσέρης Ιωάννης

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ        Ο Γεν Γραμματέας

Γιώργος Πατούλης                  Στάθης Τσούκαλος

 

 

 

30-01-20121

30-01-20122

 


 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή