Στην παρουσίαση των νέων δομών και υπηρεσιών, στις οποίες επεκτείνεται η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ μετά την απόκτηση άδειας μεικτής Χειρουργικής Κλινικής, μίλησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης, κατά την εκδήλωση της εταιρείας που αφορούσε το αναπτυξιακό πλάνο της κλινικής το διαστημα 2013-2014.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας της κλινικής, ενώ κατά τη διάρκειά της, ο Πρόεδρος ΔΣ της Κλινικής κ. Μπαρμπαγιάννης ανακοίνωσε την έναρξη και νέων υπηρεσιών σε τομείς όπως η Γενική Χειρουργική, η Πλαστική Χειρουργική και ΩΡΛ καθώς και τη λειτουργία Αγγειολογικού Τμήματος, ενώ εκ του ΔΣ της Κλινικής παρίσταντο ο Αντιπρόεδρος κος Σταύρος Φωτόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Κοσμάς Βρυώνης.

Ο κος Πατούλης συνεχάρη τους παράγοντες της κλινικής για τα σημαντικά ιατρικά επιτεύγματα και εξήρε το ρυθμό ανάπτυξης και παροχής υπηρεσιών υψηλής κατάρτισης, στα δύο χρόνια λειτουργίας με 1.000 γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κατά το χαιρετισμό του, έκανε ιδιαίτερη μνεία στις εθελοντικές πρωτοβουλίες της κλινικής και απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους γιατρούς μέλη του ΙΣΑ που εργάζονται στην κλινική να συμμετέχουν στην προσπάθεια του Σώματος Εθελοντών Γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τόσο εντός Αττικής όσο και στη στήριξη των απομακρυσμένων περιοχών της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Υπουργός Παιδείας κος Κ. Αρβανιτόπουλος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κος Α. Σκορδάς, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κος Δ. Καλογερόπουλος, ο Δήμαρχος Φαλήρου κος Δ Χατζηδάκης

 

 

 


 

 

 10 4 2013 Rea 18a

 Ο Προεδρος του ΙΣΑ στο χαιρετισμο του


10 4 2013 Rea 20a

 

10 4 2013 Rea 3a

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή